Prime de Crăciun pentru angajaţii SC Termica Distribuţie Năvodari SRL

Sfârşitul anului va fi unul plin de surprize pentru angajaţii societăţii Termica Distribuţie Năvodari SRL. Aceştia vor beneficia, la fel ca şi în anii trecuţi, de cadouri din partea lui Moş Crăciun.
 
Potrivit directorului Termica, Alexandru Manu, toţi cei 155 de angajaţi vor beneficia de prime de Crăciun: „Fiecare dintre cei 155 de angajaţi ai societăţii Termica Distribuţie SRL Năvodari vor avea parte de prime înainte de Crăciun. Anul trecut, fiecare angajat a primit 400 de lei, iar anul acesta, discutăm de prime în cuantum de 450 de lei fiecare. În ultimii ani, noi am dat prime angajaţilor, nu s-a pus problema să nu îi recompensăm pe angajaţi.“

Cât priveşte lucrările de reabilitare şi modernizare a străzilor din oraş, acestea au fost oprite din cauza condiţiilor meteo nefavorabile. „Imediat ce vremea ne va permite, vom continua lucrările de reabilitare, asfaltare, realizare de trotuare şi spaţii verzi pentru străzile Liliacului şi Liniştii“, a mai spus Alexandru Manu, directorul Termica Distribuţie SRL.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Prime de Crăciun pentru angajaţii Termica Distribuţie Năvodari

08 Dec 2015 1931