Actualitate

Primul a absentat, al doilea a obţinut 5,5 puncte Claudiu Teliceanu şi Ionuţ Ionescu, la concursul pentru funcţia de director al CJAS Constanţa

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS) a organizat un nou concurs pentru ocuparea funcţiilor contractuale de conducere vacante de preşedinte - director general pentru 42 de case judeţene de asigurări de sănătate, printre care şi cea constănţeană. Proba scrisă a avut loc pe 2 martie, urmând ca data şi ora interviului să fie comunicate ulterior.
 
Pentru ocuparea funcţiei de preşedinte - director general al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Constanţa au candidat Ionuţ Cornel Ionescu, care a obţinut la proba scrisă 5,50 puncte, şi Claudiu Daniel Teliceanu, care a absentat. Precizăm că Ionuţ Cornel Ionescu este fostul director al Spitalului Clinic CF Constanţa.
 
„Nu m-am prezentat la proba scrisă deoarece, între timp, au fost alte discuţii pentru alt post. La CJAS, mandatul este de patru ani şi nu permite realizarea altor proiecte. Spre exemplu, dacă 90 de zile eşti numit prin detaşare în altă funcţie, cum ar fi cea de prefect sau de subprefect, mandatul la CJAS încetează“, ne-a explicat Claudiu Teliceanu.
 
Zilele trecute, în presă a circulat zvonul potrivit căruia Claudiu Teliceanu, de la Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret, ar fi fost numit prefect al judeţului Constanţa, în locul lui Constantin Ion.
 
Reamintim că, la începutul lunii octombrie a anului 2015, prin ordin al preşedintelui CNAS, contractul de management încheiat între Casa Naţională de Asigurări de Sănătate şi Dragoş Poteleanu pentru exercitarea funcţiei de preşedinte - director general al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Constanţa a încetat, ca urmare a modificării cu peste 50% a indicatorilor de performanţă care au stat la baza încheierii respectivului contract. Dragoş Poteleanu era la conducerea CJAS Constanţa din octombrie 2012. Pe atunci, ministrul Sănătăţii era Raed Arafat, iar premierul României, Victor Ponta. În locul lui Dragoş Poteleanu a fost numită să exercite, cu delegare, mandatul de director general al CJAS Constanţa, prin ordin al preşedintelui CNAS, Oana Irina Ioniţă.

Citeşte şi

Postul lui Poteleanu, scos la concurs Viitorul director al CJAS Constanţa nu trebuie să aibă probleme penale
 
Dragoş Poteleanu, fostul director general al CJAS Constanţa, menţinut sub control judiciar
 
Cine l-a arestat pe Dragoş Poteleanu? (documente)
 
Dragoş Poteleanu va fi judecat la Constanţa. Este acuzat de opt infracţiuni de luare de mită

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Concurs la Bucureşti, în luna mai Ce condiţii trebuie să îndeplinească viitorul preşedinte - director general al CJAS Constanţa (document)

13 Apr 2017 1430

E nevoie de un nou director în cadrul CJAS Constanţa

07 Nov 2016 1580

Postul lui Poteleanu, scos la concurs Viitorul director al CJAS Constanţa nu trebuie să aibă probleme penale

09 Feb 2016 1986

Observator de Constanta Dr. Liviu Mocanu, pretendent la scaunul CJAS-ului?

10 May 2010 1100

Dr. Mocanu se intoarce la sefia CJAS

21 Mar 2009 3078

Dr. Mocanu a lasat, temporar, sefia CJAS

06 Mar 2009 1184

Mocanu lasa sefia CJAS?!

08 Aug 2008 887

Se clatina fotoliul conducerii CJAS

22 Feb 2008 753

Un nou director la CJAS

03 Aug 2005 699

Liberalul Liviu Mocanu, noul director al CJAS

01 Aug 2005 731

PNL se gandeste deja la noi propuneri pentru CJAS

05 Jul 2005 482

Dupa CJAS, schimbari si la nivelul DSP

02 Jul 2005 843