Actualitate

Primul hotel de 5 stele construit în acest an pe litoralul românesc se deschide oficial. Oaspeți de seamă așteptați la deschiderea Phoenicia Royal

Phoenicia Hotels deschide primul hotel de 5 stele construit în acest an pe litoralul românesc-Phoenicia Royal.  Evenimentul de lansare al noului hotel va avea loc marți 18 iulie 2017, începând cu orele 20.00, la Phoenicia Royal situat în cadrul complexului Phoenicia din Mamaia Nord- Năvodari. Sunt așteptați aici membrii ai guvernului, autorităti centrale și locale, investitori din turism.
 
Cu un nume impozant, care îi susține somptuozitatea, Phoenicia Royal, vine să întregească sferă de leisure a grupului hotelier Phoenicia, a cărui istorie începe în 1997, odată cu achiziționarea  hotelului Majestic Mamaia.
 
Interioarele generoase ale noului hotel situat chiar pe malul Mării Negre sunt structurate în 144 de spații de cazare, constând în camere spațioase, apartamente și duplexuri cu terase ce depășesc suprafața de 130 metri pătrați. Toate spațiile de cazare au finisaje și dotări de lux. Apartamentele de la ultimele etaje ale locatiei permit accesul pe terasă exterioară ce oferă o priveliște spectaculoasă.
 
Phoenicia Royal își propune să devină și o importantă platformă de promovare a valorilor românești și internaționale, astfel că la deschiderea oficială fi lansată și expoziția de pictură românească- "Artă de 5 stele",  care va reuni lucrări ale unor mari pictori români precum Grigorescu, Toniza sau Darascu. 
 
 Expoziția cuprinde 40 de lucrări și este realizată împreună cu Galeria Alexandra's. 

Sursa foto: ZIUA de Constanța
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Omul de afaceri Mohammad Murad a răbufnit pe Facebook. Vezi ce-l nemulțumește

28 Mar 2018 4007

Eveniment fastuos pe litoralul românesc. Phoenicia Royal va primi distincția Five Star Diamond Awards

15 Aug 2017 2029

Revista presei locale

05 Aug 2017 1453

Staţiunea Mamaia ar putea avea primărie? Cine a lansat ideea şi ce spune prim-ministrul Tudose (video)

20 Jul 2017 9167

Investiţie de milioane de euro Prim-ministrul Tudose, Liviu Dragnea şi ministrul Turismului au tăiat panglica hotelului de cinci stele Phoenicia Royal, al lui Mohammad Murad (galerie foto)

20 Jul 2017 4436

LIVE TEXT. Premierul Mihai Tudose şi Liviu Dragnea participă, la Mamaia, la inaugurarea hotelului Phoenicia Royal (galerie foto + video)

18 Jul 2017 8328