Proiecte pentru asfaltarea drumurilor din localitatea Mihail Kogălniceanu, județul Constanța. Valoarea lor este de aproape 10 milioane de lei

Sursa foto: Facebook MDLPA

Cseke Atilla, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, a semnat 18 contracte noi de finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.
 
Valoarea contractelor este de 138.471.897,89 de lei, pentru 17 unități administrativ-teritoriale.
 
Contractele semnate vizează reabilitarea și modernizarea unor străzi și drumuri de interes local, construirea și refacerea unor poduri, extinderea și executarea racordurilor la rețele de canalizare.
 
La nivelul județului Constanța, au fost semnate două astfel de contracte pentru localitatea Mihail Kogălniceanu. Denumirea lor este: „Asfaltare drumuri comunale în localitatea Mihail Kogălniceanu - etapa I, județul Constanța” și „Asfaltare drumuri comunale în localitatea Mihail Kogălniceanu - etapa II, județul Constanța”. Valoarea contractelor se ridică la 4.000.000, respectiv 5.077.243,37 de lei.
 
Cu aceste proiecte, numărul contractelor semnate, până în prezent, în cadrul Programului Național de Investiții ”Anghel Saligny”, se ridică la 297, în valoare totală de 2.985.275.337,76 de lei, conform ministrului Cseke Atilla.
 
Citește și:
Investiție de aproape două milioane de lei pentru infrastructura educațională, socială și medicală

 
 

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.