„Proiectul a fost întocmit și depus“ Renașterea Cazinoului, intrată oficial în etapa de execuție


Reabilitarea Cazinoului din Constanța a intrat oficial în cea de-a doua etapă a proiectului, cea de execuție. Arhitectul Constanța Carp, specialistul care a întocmit proiectul de consolidare și reabilitare a edificiului-simbol al Constanței, a declarat pentru ZIUA de Constanța, că predarea acestuia s-a făcut chiar cu câteva zile înainte de 16 aprilie, data-limită stabilită prin contract.
„Proiectul a fost întocmit și depus înainte de 16 aprilie, am reușit să ne încadrăm în termenul stabilit prin contract și suntem bucuroși că ne-am putut îndeplini astfel misiunea“, a precizat arhitectul ce a realizat proiectul de consolidare și reabilitare a Cazinoului pentru ZIUA de Constanța.

Conform contractului privind reabilitarea Cazinoului din Constanța, lucrările de proiectare au fost promograte să dureze timp de trei luni, în perioada 15 ianuarie – 15 aprilie, iar faza de execuție va dura 24 de luni, urmând să fie finalizată la mijlocul anului 2022.

Odată cu predarea proiectului întocmit de arhitectul Constanța Carp, începe oficial etapa de execuție, iar Cazinoul a fost deja „învăluit“ de schelele ce îi vor aduce renașterea, iar lucrările privind organizarea de șantier au început încă înainte de Sărbătorile Pascale.

Este, de asemenea, de menționat că, într-o ocazie anterioar, arhitectul Constanța Carp declarase pentru ZIUA de Constanța că „doresc să îi asigur pe această cale pe toți constănțenii și pe toți cei interesați de mersul lucrurilor la Cazino că am cuprins toate problemele, inclusiv aspectele din documentarul istoric al edificiului. Așa cum am spus, până în acest moment, totul a decurs conform programării, în ciuda faptului că timpul avut la dispoziție și prevăzut prin contract a fost și este foarte scurt“.

 

Citește și:

Imagini ce vor face istorie. Schelele sub care va renaste Cazinoul (galerie foto)


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria Constanța și CLC vor terenul de la Cazino Sud, vândut Mehmetoglu SRL! Judecătorii spun că pe suprafața respectivă se găsește „nisip“, deci terenul este plajă - bun inalienabil (MOTIVARE)

17 Apr 2024 1779

Fotoreportaj Primăvara își face simțită prezența în Constanța. Oamenii se bucură de soare (FOTO+VIDEO)

13 Apr 2024 503

Evenimente anunțate în minivacanța de 1 Mai și Paște în Constanța

07 Apr 2024 1307

Fotoreportaj Constanța Faleza Cazino, plină de oameni într-o zi înnorată de duminică (GALERIE FOTO+VIDEO)

07 Apr 2024 665

Sfaturi și tactici pentru începători la cazino

03 Apr 2024 341

Licitații Constanța O firmă din Sibiu va asigura consultanța în procedura de selecție a companiei care va realiza conceptul artistic și alte amenajări în interiorul Cazinoului (DOCUMENT)

02 Apr 2024 608

Ce sunt turneele de sloturi online?

01 Apr 2024 279

Soarele a scos din case constănțenii pe faleza de la Cazino (VIDEO)

31 Mar 2024 546

Dosarul Retrocedărilor Giurgiucanu pierde în fața municipalității un teren din Mamaia, zona Cazino! Nu a dat în judecată instituția potrivită, conform instanței (MINUTA+DOCUMENTE)

13 Mar 2024 847

Cazinoul din Constanța, perla care renaște din mare! Video inedit cu evoluția spectaculoaselor lucrări din al treilea an de șantier (FOTO+VIDEO)

13 Mar 2024 2150

Primăria Constanța pierde la Curtea de Apel terenul de la Cazino Sud, din Mamaia, ce fusese vândut către Mehmetoglu SRL! Apele Române, victorioase (MINUTA)

12 Mar 2024 767

Curtea de Apel Constanța, așteptată să se pronunțe în procesul pentru terenul de la Cazino Sud

11 Mar 2024 643

FOTOREPORTAJ Imagini dezolante cu toboganul din Stațiunea Mamaia! Cum arată în prezent (GALERIE FOTO+VIDEO)

11 Mar 2024 1561

Primăria Constanța cumpără servicii de realizare a conceptului artistic și execuția proiectului de amenajare a centrului expozițional din cadrul Cazinoului!

07 Mar 2024 613

Ce oferă experiența la cazinouri online?

28 Feb 2024 432