Proiectul „Patrimoniul cultural-istoric comun româno-bulgar - parcul miniatural“, scos la licitaţie de municipalitate

Municipalitatea anunţă cumpărarea directă de servicii pentru elaborarea cererii de finanţare aferente proiectului „Joint Romanian-Bulgarian Cultural and Historical heritage - Miniature Park“. Valoarea estimată fără TVA: 32.000 de lei.
 
Criteriul de adjudecare este preţul cel mai scăzut. Termenul-limită de primire a ofertelor: 14.09.2017, ora 16.00. Oferta se va transmite în original pe adresa Primăriei Municipiului Constanţa.
 
Proiectul „Patrimoniul cultural-istoric comun româno-bulgar - parcul miniatural“ (denumire originală - „Joint Romanian-Bulgarian Cultural and Historical Heritage - Miniature Park“) a fost depus de municipalitate în vederea evaluării în luna iunie a.c. Sursa de finanţare a proiectului este Programul INTERREG V-A România - Bulgaria. Beneficiar este UAT Municipiul Constanţa, iar partener în cadrul proiectului, NGO European Institute for Cultural Tourism EUREKA (EICT EUREKA).
 
Obiectivul general al proiectului este îmbunătăţirea utilizării durabile a patrimoniului natural, a resurselor şi a patrimoniului cultural. Durata de implementare propusă este de 36 de luni. Contractul prevede elaborarea cererii de finanţare conform prevederilor ghidului solicitantului aferent Programului Interreg V-A România-Bulgaria 2014-2020, Axa prioritară - O regiune verde, Obiectivul specific 2.1 - Îmbunătăţirea utilizării durabile a patrimoniului natural şi a resurselor şi patrimoniului cultural; întocmirea anexelor cererii de finanţare, aşa cum sunt prevăzute de Ghidul solicitantului sus-menţionat, inclusiv cele aferente partenerului bulgar; asistenţă pe toată durata perioadei de evaluare a proiectului, pană la contractarea finanţării proiectului; menţinerea legăturii cu partenerul bulgar atât pe parcursul elaborării cererii de finanţare, cât şi pe perioada de evaluare; redactarea în eMS a aplicaţiei şi verificarea finală a tuturor secţiunilor şi anexelor, inclusiv cele ale partenerului; înainte de completarea tuturor câmpurilor şi anexelor în aplicaţia eMS, prestatorul va prezenta beneficiarului informaţiile ce urmează a fi încărcate în sistem; cererea de finanţare va fi elaborată în format tipărit în limba română şi în limba engleză - un exemplar şi în format electronic (un CD sau memory stick), în format editabil (Word şi Excel), cât şi scanată în format PDF, având în vedere faptul că limba oficială a programului este engleza.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Consiliul Local Municipal Medgidia, în ședință ordinară. Iată ce se va discuta

25 Apr 2024 266

Oficial de la Ministerul Muncii Anunțul mult așteptat de pensionari! Se va întâmpla înaintea sărbătorilor pascale

25 Apr 2024 323

Ședință CLM Constanța CSM Constanța și-a schimbat sediul. Unde este situat (DOCUMENT)

25 Apr 2024 370

Noi proiecte incluse pe ordinea de zi a ședinței Consiliul Local! Printre acestea, stabilirea preţului energiei termice și subvenția acordată populației după data de 1 aprilie 2024

24 Apr 2024 311

Aprobarea raportului activității CA-ului CT BUS SA pentru trimestrul II din 2023 se află în atenția consilierilor locali (DOCUMENT)

24 Apr 2024 273

Terenul în suprafață de 880 mp de pe strada Mircea cel Bătrân din Constanța, dat în folosință gratuită Parohiei „Schimbarea la față″, Biserica Greacă (DOCUMENT)

24 Apr 2024 453

Peste cinci zile va fi convocată ședință extraordinară a CJC în format fizic LIVE TEXT. Consiliul Judeţean Constanţa, întrunit în şedinţă ordinară. Ordinea de zi, suplimentată cu un proiect (DOCUMENTE +FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 639

„Ziua Porților Deschise”, la Aeroportul Internațional „Delta Dunării” Tulcea

23 Apr 2024 552

Se renunță la licitație în favoarea negocierii directe Elevii constănțeni au depus amendamente pentru lotul 3 de transport pe traseele din județul Constanța (DOCUMENTE)

23 Apr 2024 503

Ședință CLM Constanța Mai multe terenuri din Constanța, în atenția consilierilor (DOCUMENT)

23 Apr 2024 440

Ședință CLM Constanța Situația unor terenuri din municipiul Constanța, în atenția consilierilor locali. Unde sunt situate(DOCUMENT)

23 Apr 2024 400

Guvernul RomânieiProiectele de acte normative incluse pe agenda ședinței Guvernului României din 23 aprilie 2024

23 Apr 2024 240

Ședință Consiliu Local Constanța Proiect de hotărâre privind aprobarea sistării stării de indiviziune cu sultă asupra unui imobil teren de pe strada Avram Iancu (DOCUMENT)

22 Apr 2024 464

Ședință CL Chițac cere revocarea dreptului de administrare al Administrației Fondului Imobiliar SRL asupra pistei de roleri și skateri din Parcul Tăbăcărie (DOCUMENT)

22 Apr 2024 504

Ședință CL Constanța Proiect de hotărâre privind aprobarea sistării stării de indiviziune cu sultă asupra unui imobil teren de pe strada Crinului (DOCUMENT)

22 Apr 2024 449