Proiectul tehnic pentru înființarea rețelei de gaze în comuna Castelu, în atenția CNSC. Se cere modificarea documentației de atribuire a contractului

  • Este vorba despre licitația deschisă, având ca obiect achiziție servicii elaborare proiect tehnic, asistență tehnică din partea proiectantului și execuția lucrărilor de construcții privind obiectivul de investiții „Înființare rețea inteligentă de distribuție gaze naturale în Primăria Castelu și satele aparținătoare, județul Constanța"
  • În baza legii și a mijloacelor de probă aflate la dosar, CNSC a admis contestația formulată de Ingenio Project Management SRL în contradictoriu cu Primăria Castelu, județul Constanța
  • Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor obligă Primăria Castelu ca, în termen de cel mult 10 zile de la primirea prezentei, să procedeze la modificarea documentației de atribuire, cu luarea în considerare a celor precizate în motivare și comunicarea modificărilor adoptate către toți operatorii economici interesați de participarea la prezenta procedură de atribuire, prin postarea acestora în SEAP
  • Prezenta decizie este obligatorie pentru părți
 
 
 
Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a adoptat decizia nr. 2473/C7/2543 la contestația formulată de către Ingenio Project Management SRL împotriva documentației procedurii de achiziție publică organizată de către Primăria Castelu, județul Constanța.

Este vorba despre licitația deschisă, în vederea încheierii contractului de lucrări, având ca obiect achiziție servicii elaborare proiect tehnic, asistență tehnică din partea proiectantului și execuția lucrărilor de construcții privind obiectivul de investiții „Înființare rețea inteligentă de distribuție gaze naturale în Primăria Castelu și satele aparținătoare, județul Constanța".

Firma contestatoare a solicitat modificarea și completarea documentației de atribuire în concordanță cu prevederile legale în vigoare, stabilirea unui termen de depunere a ofertelor în concordanță cu prevederile art. 74 din Legea nr. 98/2016 și în corelare cu complexitatea lucrărilor, respectarea principiilor privind transparența și proporționalitatea în materia achizițiilor publice, precum și suspendarea procedurii de atribuire până la soluționarea contestației.

Asupra capătului de cerere privind suspendarea procedurii solicitată de către contestatorul Ingenio Project Management SRL, Consiliul s-a pronunțat prin încheiere.

Procedura de soluționare în fața Consiliului s-a desfășurat în scris.

În baza legii și a mijloacelor de probă aflate la dosar, CNSC a admis contestația formulată de Ingenio Project Management SRL în contradictoriu cu Primăria Castelu, județul Constanța.

Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor obligă Primăria Castelu ca, în termen de cel mult 10 zile de la primirea prezentei, să procedeze la modificarea documentației de atribuire, cu luarea în considerare a celor precizate în motivare și comunicarea modificărilor adoptate către toți operatorii economici interesați de participarea la prezenta procedură de atribuire, prin postarea acestora în SEAP.


Prezenta decizie este obligatorie pentru părți.

Împotriva prezentei decizii se poate formula plângere, în termen de 10 zile de la comunicare pentru părțile cauzei, respectiv de la data luării la cunoștință de către alte persoane vătămate.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Camera de Conturi Constanța, acțiune de audit la Primăria Castelu. Care au fost principalele constatări (DOCUMENT)

 
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Firme Constanța Fost director al CCINA, mandat de 4 ani la conducerea companiei Administrarea Parcului Industrial Mangalia SRL

03 Oct 2023 523

Unic asociat al societății este UAT județul Constanța Mandatele directorilor și administratorilor provizorii de la Drumuri Județene SA au intrat din nou în prelungiri!

03 Oct 2023 313

Firme din Constanța Mandatele administratorilor Artagea şi Acatrinei în CA-ul Aeroportului de la „Mihail Kogălniceanu", prelungite până în februarie 2024

02 Oct 2023 479

Firme din Constanța Consilierul local PSD Liviu Merdinian și-a deschis o nouă companie cu profil medical

02 Oct 2023 508

Constănțeanul supărat De 7 ani se luptă pentru un loc de parcare pentru persoane cu handicap. Primarul Constanței, reclamat la Avocatul Poporului! (DOCUMENT)

26 Sep 2023 605

Transportul și eliminarea deșeurilor medicale Licitație organizată de Spitalul Municipal Mangalia, contestată. Ce decizii a dictat Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor?

23 Sep 2023 576

Consiliul Județean Constanța achiziționează aparatură IT pentru dotarea cabinetelor medicale de la Centrul de Sănătate Mintală pentru Adulți

22 Sep 2023 499

Decizie CNSC O nouă contestație în cadrul licitației de delegare prin concesiune a serviciului de salubrizare din județul Constanța

21 Sep 2023 780

Ministrul apărării naţionale, întrevedere cu ambasadorul Italiei la București. Situația din regiunea Mării Negre, printre subiectele analizate

21 Sep 2023 443

MApN Întrevederea ministrului apărării naţionale cu ambasadorul Italiei la București

21 Sep 2023 313

Fondatorul societății este municipiul Constanța prin Consiliul Local Municipal Tandemul Neacșu - Crețu-Sârbu la „panoul de comandă” al Termocentrale Constanța SRL până în 2024

20 Sep 2023 639

Firme din Constanța. Afaceristul Ionuț Barbu a intrat într-un nou business. Cu cine s-a asociat și ce activități va derula?

20 Sep 2023 1380

Hotărârea a fost publicată în Monitorul Oficial Termoficare Constanța SRL, o nouă majorare de capital

19 Sep 2023 626

Licitația pentru servicii de pază organizată de Primăria Eforie, contestată de trei companii la CNSC. Ce decizii au fost dictate?

16 Sep 2023 579

Urmează noi procese Transportul elevilor navetiști nu este, în continuare, gratuit. Consiliul Județean Constanța spune că elevii pot deconta contravaloarea abonamentului la școala unde învață!

11 Sep 2023 622