Proprietarul Hotelului Maryotis, Dumitru Pufleanu, va ridica un bloc de şase etaje



Pe bulevardul Mamaia nr. 221 va fi ridicat un bloc de şase etaje, investiţia aparţinând societăţii Lacto Panait SRL.


Pe data de 15 octombrie, Primăria Constanţa a eliberat certificatul de urbanism nr. 3182, pentru Lacto Panait SRL. Potrivit documentului, pe bulevardul Mamaia nr. 221 va fi construit un bloc D+P+6 etaje, cu destinaţia locuinţe colective. Certificatul de urbanism este valabil până la 15 octombrie 2016.

Lacto Panait SRL a fost înfiinţată în anul 1994 şi are sediul social în comuna Vulturu, strada Eroilor. Capitalul social subscris este de 10.000 de lei, integral vărsat, compus din 1.000 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Asociat unic şi administrator al societăţii este Dumitru Pufleanu, născut în anul 1968, în Stejaru, judeţul Tulcea. Activitatea principală a societăţii este legată de „fabricarea produselor lactate şi a brânzeturilor“.  În anul 2012, societatea cu 15 angajaţi a înregistrat o cifră de afaceri de 1.678.045 de lei şi un profit brut de 15.023 de lei.

Dumitru Pufleanu mai este asociat în Lacto PDT SRL. El deţine 80% din acţiuni, restul aparţinând soţiei sale, conform Registrului Comerţului. Firma are un capital social subscris de 50.000 de lei. În anul 2004, pe numele firmei a fost înfiinţat un punct de lucru cu activitate hotel şi restaurant. Este vorba de Hotelul Maryotis, situat pe bulevardul Mamaia.

Reamintim că, la începutul lunii iulie, autoturismul marca Mercedes ML a omului de afaceri Dumitru Pufleanu a ars într-o parcare de pe strada Dumbrava Roşie, alături de alte trei maşini.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.