Punct de lucru DPD Romania în Constanța

  • Punctul de lucru din Ovidiu, alături de mai multe astfel de puncte din București și Ștefănești au fost închise de asemenea, deschizându-se, totodată, unul nou în Arad.
Compania Dynamic Parcel Distribution SA, cu acționariat bulgar, pe care funcționează DPD Romania transport colete, și-a deschis un punct de lucru în Constanța, pe strada Interioară 3.
 
Punctul de lucru din Ovidiu, alături de mai multe astfel de puncte din București și Ștefănești au fost închise de asemenea, deschizându-se, totodată, unul nou în Arad.
 
Schimbările au fost consemnate în Monitorul Oficial al României, unde se precizează că acestea au venit ca urmare a hotărârii Adunării generale ordinare a acționarilor societății Dynamic Parcel Distribution SA de la finele lunii octombrie, ce s-a desfășurat în capitala Bulgariei, Sofia.
 
Potrivit sursei citate, la AGA au participat acționarii Speey AD Bulgaria (cu 99,9999%), reprezentată de directorul executiv Valeri Haroutun Mektoupitchiyan, precum și Speedy Eood Bulgaria (cu 0,0001%), reprezentată de directorul general Valeri Haroutun Mektouptchiyan.
 
Acționarii au decis, totoddată, și prelungirea mandatelor administratorilor societății, pentru o perioadă de trei ani de la data de 7 noiembrie 2022, aceștia fiind Karla Letitia Codrea, care deține și funcția de director genreal, și Valeri Mektouptchiyan, cetățean bulgar.
 
Punctele de lucru ce au fost închise și radiate sunt în Ovidiu, pe strada Petrolului nr. 6, județul Constanța, București, Sectorul 1, strada Petru Maior nr. 70A, București, Sectorul 6, bulevardul Iuliu Maniu nr. 7, Ștefănești, șoseaua București – Pitești, km 110.
 
Așa cum arătam anterior, a fost deschis un punct de lucru în Constanța, pe strada Interioară nr. 3, nr. cadastral 207388-C17, CF 207388, dar și unul în Arad, CF 337323, zona DN 69 KM 45+709-46+115 dreapta.
 
Dynamic Parcel Distribution SA este fosta Pegasus Courier SA, înființată în anul 1997, în București. În anul 2010, sediul social a fost schimbat în județul Ilfov.
 

Potrivit Confidas.ro, platformă consultată pe 7 decembrie 2022, societatea Dynamic Parcel Distrubution are sediul social în Mogoșoaia, strada Buiacului nr. 2, județul Ilfov, obiectul de activitate fiind reprezentats de alte activități poștale și de curier.
 
Așa cum am precizat anterior, firma are acționariat bulgar, reprezentat de companiile Speey AD Bulgaria (cu 99,9999%) și Speedy Eood Bulgaria (cu 0,0001%).

 
Director este Karla Letitia Codrea, care și administrează societatea, alături de Valeri Mektouptchiyan, Mathieu Paul Robert Wintgens, Josselin Jacues Georges Lucas și Vincent Francois Paul Gouhier.
 
În anul 2021, societatea a raportat 675 de angajați, profit peste 24,40 de milioane de lei, iar cifra de afaceri a depășit 324,55 de milioane de lei, toate valorile fiind în creștere față de anul precedent.
 
Conform sursei citate, compania Dynamic Parcel Distribution SA a încheiat contracte de achiziții publice în valoare totală de 55.000 de lei, singura autoritate contractantă fiind Biblioteca Centrală Universitară Lucian Blaga.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Un nou lot de firme din Constanța vor fi radiate din Registrul Comerţului
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.