Punct de vedere al Expertissa Constanţa SRL

Societatea Expertissa Constanţa SRL a remis cotidianului ZIUA de Constanţa un drept la replică referitor la materialele care o privesc. „Dorim să subliniem de la început faptul că de-a lungul anilor aţi supus atât societatea EXPERTISSA CONSTANŢA S.R.L la un adevărat linşaj mediatic, bazat doar pe dezinformări şi afirmaţii neadevărate, lipsite de obiectivitate şi sinceritate, lucru nedemn pentru etica, onoarea şi deontologia profesiei de jurnalist. Vă informăm că respectăm libertatea presei şi roiul ei deosebit de important într-o societate democratică şi într-un stat de drept, dar asta nu înseamnă să aruncaţi cu noroi în nişte oameni care prin muncă, cinste, corectitudine, profesionalism şi competenţă au făcut din EXPERTISSA CONSTAŢA o firmă de renume în judeţul Constanţa şi în toată România, ridicând serviciile noastre adresate clienţilor la un standard foarte ridicat, fiind lăudaţi de toată lumea, cu excepţia ziarului dumneavoastră”, se menţionează în document.

Reprezentanţii societăţii ţin să menţioneze că „Daniel Georgescu nu mai face parte din colectivul Expertissa Constanta din mai 2012”. „De aceea, nu înţelegem de ce tot faceţi referire la faptul că domnul Daniel Georgescu a fost asociat la Expertissa Constanţa”, se mai arată în dreptul la replică.
Precizăm că societatea mai sus menţionată nu a constituit niciodată subiectul unei campanii de denigrare derulate de cotidianul ZIUA de Constanţa. Toate materialele au fost publicate ulterior unei documentări temeinice, la baza căreia au stat documente oficiale puse la dispoziţie de instituţiile statului, dar şi declaraţii ale persoanelor implicate. De asemenea, am considerat oportun să specificăm, ori de câte ori a fost nevoie, faptul că Daniel Georgescu nu mai este asociat în această firmă, atât vreme cât numele consilierului local constănţean a rămas inevitabil legat de aceasta.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Expertissa Constanţa SRL revine în licitaţiile organizate de Consiliul Judeţean Constanţa

02 Nov 2019 3023

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa cumpără echipamente IT (document)

23 Jan 2019 2081

Combaterea criminalității în achizițiile publice Echipamente IT de la Consiliul Județean Constanța și Centrul Militar Zonal, livrate de fosta firmă de casă a echipei Mazăre-Constantinescu

12 Mar 2018 2082

Cui a atribuit Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa contracte în anul 2014 (V) (document)

04 Nov 2017 6098

O altă firmă abonată la bani publici - Expertissa Constanţa SRL Două miliarde ca să asigure servicii de publicitate (documente)

06 Apr 2016 6914

Expertissa SRL a mai „prins” un contract cu CJC (document)

07 Jan 2016 3183

Expertissa SRL, un nou contract cu CJC (document)

18 Jul 2015 3597

În problema cu incompatibilitatea Şeful Canalelor Navigabile a vrut să fie despăgubit moral de ANI cu 100.000 de lei (motivare)

11 Jun 2015 3728

UPDATE. Din cauza contractelor Expertissa SRL. Ce spune directorul ACN Daniel Georgescu, şeful CN ACN, a pierdut procesul cu ANI

27 Mar 2015 3854

Procurorii DNA, pe urmele rezoluţiei Curţii de Conturi Legăturile de afaceri dintre Fundaţia Fantasio şi firma Taste-It Events (document)

21 Feb 2015 7780

Romaniacurata.ro Expertissa SRL, firmă apropiată unui consilier al lui Nicuşor Constantinescu, implicată în dosarul Microsoft

29 Sep 2014 3330

CNACN - contracte atribuite direct firmei în care a fost asociat însuşi directorul companiei

01 Jul 2014 3377