RADIOAVENTURA. Turul României cu Autorulota ZU se termină cu o petrecere pe plajă, „Back to dance”

  • 2 săptămâni de tur al României cu Autorulota ZU.
  • Ore întregi de transmisiuni LIVE pe Radio ZU. 3000 de kilometri parcurși de echipa celui mai iubit radio.
Finalul campaniei RADIOAVENTURA, Turul României cu Autorulota ZU păstrează dimensiunea întregii întâmplări și propune un party de zile mari care va avea loc vineri, 30 iulie, începând cu ora 18:00, pe plaja FORM Beach din Mamaia.

„BACK TO DANCE”, eveniment organizat de Radio ZU și SAGA , se bucură de un line-up cu nume mari. Vor cânta și vor mixa DJ Bogdan Popoviciu (#MuzicaAia), Andrew Dum, Emaa, Minelli, Spike și The Motans. Invitatul special este TOPIC. Producătorul și DJ-ul internațional a „rupt” topurile din toată lumea cu hitul „Breaking Me” și remake-ul „Your Love (9PM)”.

Intrarea este liberă, iar mai multe detalii despre party-ul de încheiere RADIOAVENTURA sunt disponibile pe Facebook, acolo unde a fost postat evenimentul  BACK TO DANCE presented by SAGA x Radio ZU.

Așadar, după ziua de vineri, RADIOAVENTURA, Turul României cu Autorulota ZU, înregistrează finalul primei ediții, una plină de provocări, dar și de satisfacții pentru toți cei care au făcut-o posibilă.

Într-o perioadă dificilă la nivel mondial, Radio ZU a avut curajul să se pună în mișcare în această călătorie care străbate România de la Nord la Sud și de la Est la Vest. Caravana Radio ZU a fost atent urmărită de presa națională, dar și de presa locală din fiecare oraș în care a poposit echipa Radio ZU.

Campania de radio organizată de Radio ZU și susținută de RT TAX va putea fi urmărită live pe platformele Radio ZU (Facebook, Youtube, Visual Radio). De asemenea, cele mai frumoase imagini, dar și cele mai interesante materiale video se vor regăsi pe paginile de social media ale Radio ZU (Facebook și Instagram).

„RADIOAVENTURA, Turul României cu Autorulota ZU” este un eveniment organizat în conformitate cu toate regulile privind prevenirea și controlul transmiterii infecției SARS-COV-2 în contextul pandemiei de COVID-19.



 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.