Razie a polițiștilor la Constanța! Ce amenzi au aplicat. Au fost legitimate peste 2.000 de persoane

Imagine de la o acțiune, foto: Poliția Română În noaptea de 13/14 august a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța au desfășurat acțiuni pentru menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică, prevenirea și combaterea faptelor ilegale, precum și a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

La acțiunea desfășurată în municipiul Constanța au participat peste 100 de polițiști de ordine publică, poliție rutieră și investigații criminale, precum și jandarmi ai Grupării Mobile „Tomis” Constanța, ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța și lucrători din cadrul Direcției Generale de Poliție Locală Constanța., transmite IPJ Constanța. 

Astfel, au fost legitimate peste 2.000 de persoane, au fost controlate aproximativ 2.000 de autovehicule, totodată fiind verificate 87 de localuri publice.

În urma activităților, au fost aplicate 213 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 95.000 de lei, dintre care 74 la O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice și 121 la Legea 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice. 

Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării, 8 permise de conducere și au fost retrase 4 certificate de înmatriculare. 

De asemenea, polițiștii au constatat 8 infracțiuni la regimul rutier., mai transmite sursa citată. 

Exemple:

Polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu au identificat un bărbat, de 20 de ani, care a condus un autoturism pe strada Crinului din localitatea Nicolae Bălcescu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Polițiștii rutieri au identificat un bărbat, de 21 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia, în stațiunea Mamaia, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul drug-test a rezultat o valoare pozitivă pentru cocaină, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii substanțelor din sânge.

Polițiștii rutieri au identificat un bărbat, de 22 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia, în stațiunea Mamaia, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul drug-test a rezultat o valoare pozitivă pentru cocaină, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii substanțelor din sânge.


Polițiști din cadrul Secției 1 au identificat un bărbat, de 55 de ani, care a condus un autoturism pe calea Dobrogei din localitatea Valu lui Traian, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. 

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Polițiștii rutieri au identificat un bărbat, de 33 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia, în stațiunea Mamaia, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul drug-test a rezultat o valoare pozitivă pentru cocaină, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii substanțelor din sânge.

Polițiștii rutieri au identificat un bărbat, de 27 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia, în stațiunea Mamaia, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul drug-test a rezultat o valoare pozitivă pentru cocaină, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii substanțelor din sânge.

Polițiștii rutieri au identificat un bărbat, de 19 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia, în stațiunea Mamaia, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul drug-test a rezultat o valoare pozitivă pentru amfetamină, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii substanțelor din sânge.

Polițiștii rutieri au identificat un bărbat, de 25 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia, în stațiunea Mamaia, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul drug-test a rezultat o valoare pozitivă pentru cocaină, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii substanțelor din sânge.

În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Razie în muncipiul Constanța. S-au întocmit dosare penale

14 Apr 2024 606

Acțiune a polițiștilor în județul Constanța! Sute de amenzi, în valoare de peste 271.000 de lei, aplicate (GALERIE FOTO)

14 Apr 2024 494

Razie de amploare a polițiștilor rutieri în județul Constanța! Au fost aplicate mai mulțe amenzi (GALERIE FOTO)

14 Apr 2024 507

Transportatorii de marfă, în atenția polițiștilor IPJ Constanța, Mai multe amenzi, aplicate în timpul unei acțiuni de control

12 Apr 2024 420

Acțiune a polițiștilor în municipiul Constanța. Au fost aplicate amenzi

11 Apr 2024 483

Razie a polițiștilor în Murfatlar și Năvodari, județul Constanța. S-au aplicat amenzi

10 Apr 2024 433

Razie a polițiștilor în mai multe cartiere din municipiul Constanța

10 Apr 2024 463

Șofer drogat depistat în trafic pe DN 22, în satul Tariverde, județul Constanța

10 Apr 2024 457

Acțiuni de control ale polițiștilor în Constanța, Murfatlar și Năvodari. au fost aplicate amenzi

09 Apr 2024 470

Razie de amploare a polițiștilor în județul Constanța! Sute de persoane legitimate prin intermediul aplicației eDac

06 Apr 2024 576

Razie a polițiștilor în municipiul Constanța. Constatări

04 Apr 2024 714

Acțiune a polițiștilor la Năvodari! Au fost aplicate amenzi

02 Apr 2024 506

Razie de amploare a polițiștilor rutieri în județul Constanța! Au fost aplicate amenzi de peste 100.000 de lei

01 Apr 2024 443

IPJ IalomițaPolițiștii au organizat în municipiul Slobozia o acțiune preventiv-reactivă, cu efective mărite

27 Mar 2024 425

Acțiune de control a polițiștilor IPJ Constanța. Au fost aplicate mai multe amenzi

24 Mar 2024 606