Reacția Elenei Udrea pentru cei care îl critică pe Băsescu. "Marș înapoi în groapa de gunoi moral a societății, unde vă e locul"

Elena Udrea Foto Facebook/ Elena UdreaElena Udrea a reacționat agresiv, joi, 24 martie, față de cei care l-au criticat pe Traian Băsescu după ce instanța supremă a decis definitiv că Băsescu a fost colaborator al Securității ca poliție politică.


"Deci ICCJ a decis definitiv că fostul Președinte al României, Traian Băsescu, a colaborat, în accepțiunea legii existente azi, cu Securitatea! La fel de bine, cei trei judecători puteau spune că nu, soarta noastră și a țării, ar fi fost aceeași, nimic nu s-ar fi schimbat. Și nici Puțîn, nici Biden, nici Rusia, America sau UE nu ar fi schimbat nimic din ceea ce ei fac și ne influențează viață azi în România și în lume!


Schimbă decizia Înaltei Curți cu ceva performanțele sau erorile făcute de Traian Băsescu că Președinte, Primar sau ministru? NU!!! 
Dacă am fi aflat înainte de votul din decembrie 2004, care l-a făcut Președinte, că Traian Băsescu, despre care toți adversarii politici spuneau atunci că nu ar fi putut avea carieră profesională fabuloasă în marina comercială fără sprijin de la regimul comunist, a povestit în scris de două ori, despre ce au făcut niște colegi ai lui în vacanțele de liceeni la un liceu militar!!!!, am fi votat cu Năstase?????????????????

Eu sigur nu!


Mai ipocriților! Nu va e rușine că pupați azi în fund pe toți turnătorii la “”Nouă Securitate”, îi lingeti și îi faceți eroi pe toți lașii și toate scursurile care s-au îmbogățit prin afaceri cu statul și apoi s-au pus la dispoziția “statului de drept” de azi, cu turnătorii ordinare cu care au aruncat oamenii în pușcării și au distrus vieți și cariere? 


Un “stat de drept” mai prost, mai incompetent, mai rău, mai nociv că Securitatea lui Ceaușescu, dar va pute că Traian Băsescu, liceean fiind la un liceu cu profil militar, în anul 1973!!!!!, (când tot poporul nici nu îndrăznea să gândească împotriva Sistemului), ar fi povestit aventurile de vacanță ale unor colegi cu turiste poloneze???Nu va e rușine??? Mai ales vouă, nemernicilor, care ați ajuns să va citească alții rahaturile de pe paginile de Facebook, crezându-va niște lumini, doar pentru că “turnătorul” Băsescu v-a făcut “cineva”? Marș înapoi în groapă de gunoi moral a societății, unde va e locul și de unde nimeni nu o să va mai ridice a două oară!", a scris Elena Udrea pe pagina sa de pe Facebook.


Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis definitiv, miercuri, 23 martie, că fostul preşedinte Traian Băsescu a colaborat cu Securitatea comunistă. 


Traian Băsescu a declarat, printr-o postare pe pagina sa de Facebook că a luat notă de decizia ÎCCJ și va face demersurile legale la CEDO.
 
„Am luat notă de decizia ÎCCJ pe care nu o voi comenta public, așa cum am procedat de-a lungul întregului proces.
Voi face demersurile legale la CEDO”, se arată în postarea acestuia. 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Compania Națională de Investiții a atribuit prin achiziție directă mai multe contracte SRL-ului constănțean controlat de familia Nastasia (DOCUMENTE)

21 Nov 2022 798

Elena Udrea transportată cu ambulanța de urgență de la penitenciar la spital. Ce s-a întâmplat

03 Nov 2022 2434

Breaking News Înalta Curte, anunț de ultim moment. Este vizată Elena Udrea

01 Nov 2022 1571

Elena Udrea pierde ultima şansă de a scăpa de închisoare în dosarul "Gala Bute". Decizia este definitivă

31 Oct 2022 789

Dosarul Elenei Udrea ar putea fi închis! Decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție a României

25 Oct 2022 1188

Înalta Curte sesizează Curtea Constituţională în cazul Elenei Udrea

10 Oct 2022 832

Elena Udrea rămâne în spatele gratiilor. Ce au decis astăzi magistrații de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie

23 Sep 2022 783

Elena Udrea, o nouă tentativă de a ieși din penitenciar! Când se va pronunța instanța

19 Sep 2022 738

Înalta Curte, anunț important! Este vizată Elena Udrea

12 Sep 2022 1194

Elena Udrea, așteptată la Înalta Curte

08 Sep 2022 898

Elena Udrea, excepţie de neconstituţionalitate în dosarul în care a fost condamnată alături de fostul director al Oil Teminal

19 Aug 2022 1540

Spitalul Clinic Județean Constanța cumpără proteze ortopedice prin negociere fără publicare prealabilă (DOCUMENTE)

13 Jul 2022 1057

Elena Udrea, contestaţie la executare din Penitenciarul Târgșor! Când va avea loc primul termen

05 Jul 2022 924

Elena Udrea a fost extrădată în România. Va fi transportată la Penitenciarul Târgșor

16 Jun 2022 901

Când va fi realizată extrădarea din Bulgaria a Elenei Udrea. Anunțul ministrului de Interne

15 Jun 2022 927