Reactiile cititorilor privind titlurile de cetateni de onoare ale consilierilor„Ma mir ca nu s-a autopropus si Mazare“

p7-_pareri_cetateni_-_danut_moisoiu_13.jpg„O fi şi Moisoiu vreo Simona Amânar, Dobre vreun Hagi, Stroe vreun Jean Constantin şi Stoica o graţioasă Cătălina Ponor?!“, comentează unul dintre cititorii materialului de ieri referitor la viitorii cetăţeni de onoare ai municipiului Constanţa

„Sunt consternată şi indignată! Ruşine să le fie!“ Aşa îşi începea comentariul una dintre cititoarele site-ului nostru. „Până când îi mai suportăm oameni buni?! Îl văd pe «piticania» de Dobre cum îşi plimbă câinele în fiecare zi pe faleza care e distrusă, fără să-l deranjeze deloc (...)“. 

Mai mulţi cetăţeni au fost supăraţi ieri, după ce au citit declaraţiile la cald luate celor care erau vizaţi pentru acordarea titlurilor de cetăţeni de onoare. Fiecare dintre cei care au comentat i-au luat la rost pe unii dintre aleşii locali, apostrofându-i că nu există niciun motiv real pentru care doar ei să fie propuşi spre a deveni cetăţeni de onoare.

pareri_cetateni_-_radu_mazare___.jpg

 

„Acest primar este un dezastru pentru istoria urbei“

Nici Gheorghe Stoica, alt consilier vizat de acordarea acestui titlu de cetăţean de onoare, nu a scăpat de criticile cititorilor: „Ce a făcut Stoica pentru Constanţa? A construit nişte blocuri şi clădiri, a dat spagă să le facă unde le-a făcut. Cum se sărbătoreşte ziua lui Anghel Saligny? Există vreo statuie în zonele centrale? Nimic. Tot ce este cultural este dat deoparte, din acest motiv avem cea mai împuţită zonă istorică din Europa cred. Cele mai împuţite parcuri. Acest primar este un dezastru pentru istoria acestei urbe din toate punctele de vedere: economic (închiderea Constantei - niciun proiect major în afara de mall-uri, deşi este cel mai mare port la Marea Neagră), cultural - dezastru (de la teatru până la aspectul clădirilor vechi), urbanistic - nu mai există nicio logică în construcţii (blocuri lângă case, parcuri şi spaţii verzi distruse, cine mai pune o staţie de epurare lângă o staţiune?!!!!), turistic - turiştii îşi rup gâtul pe faleza şi în zona veche, (...)“, scrie în comentariul său, Bibicul. 

Ca să fie în ton cu colegii săi, unul dintre cititori l-a luat în vizor şi pe Dănuţ Moisoiu: „O fi şi Moisoiu vreo Simona Amânar, Dobre vreun Hagi, Stroe vreun Jean Constantin şi Stoica o graţioasă Cătălina Ponor. Nu-i e ruşine acestui Păstaie să îndrăznească să facă asemenea propunere??? Explicaţia e că el e un incult şi n-a auzit în viaţa lui de un Oleg Danovski, cunoştinţele lui se mărginesc la consilierii care l-au ajutat să facă afaceri necurate. Mă mir că nu s-a autopropus şi pe el să devină cetăţean de «oroare», că merită!“.  


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

mamaian

13 Jul, 2010 17:48

mare Constantean, enumera realizarile. si te rog, nu confunda realizarile personale cu cele publice, deci, da-i drumul.

constantean

13 Jul, 2010 08:13

Ce a facut Mazare pentru oras nu a mai facut nimeni iar portocalii care comenteaza acum sunt si ei niste hoti si slugi ai regimului bascian.

Articole asemanatoare

Doliu în lumea artistică din Tulcea. Un important coregraf a decedat

11 Apr 2024 527

George Motoi, membru din „generația de aur” a teatrului românesc, originar din Dobrogea

21 Jan 2024 4045

La mulți ani, Ion Ionașcu! Jurnalistul din județul Tulcea împlinește 84 de ani

06 Jan 2024 651

In memoriam Gheorghe Parnica, artistul popular care și-a petrecut peste șase decenii la Constanța

03 Jan 2024 1785

Ședință CLM O stradă din zona Peninsulară va purta numele diplomatului și fotografului Anatole Arthur Seraphin Magrin (DOCUMENT)

24 Dec 2023 1381

Fotbalistul Dragoș Nedelcu, de la Farul Constanța, cetățean de onoare al comunei Istria (GALERIE FOTO)

16 Dec 2023 1426

Lia Olguța Vasilescu aduce un omagiu actriței Natașa Raab într-o postare emoționantă pe pagina de socializare

23 Oct 2023 1095

LIVE TEXT Profesorul Tasin Gemil, în centrul unui dublu eveniment desfășurat la Medgidia (GALERIE FOTO+VIDEO)

07 Oct 2023 1136

A 89-a aniversare Roman Jora, folclorist și maestru coregraf dedicat vieții culturale din Tulcea

06 Oct 2023 1164

Eveniment de marcă în Medgidia Profesorul Tasin Gemil, omagiat la împlinirea vârstei de 80 de ani și lansarea lucrării sale stiințifice

06 Oct 2023 867

Ioan Simiti, profesorul dobrogean care a fost decorat post - mortem cu titlul de Cetățean de onoare al localității Cerna, județul Tulcea

30 Sep 2023 2573

Marin Mincu, poetul ce a publicat volume atât în țară, cât și în Italia. Anul trecut a fost declarat post-mortem Cetățean de Onoare al județului Constanța

27 Aug 2023 1080

Originar din Tulcea Spiru Puiu, omul care a cântat despre Dobrogea

23 Aug 2023 2126

Atletism Constanța Campionul Alexandru Toader, primul cetățean de onoare al comunei Nufăru, județul Tulcea (GALERIE FOTO)

02 Aug 2023 1255

Maria Magiru și Vasile Gherghilescu au primit titlul de Cetățean de Onoare al județului Constanța

26 Jul 2023 792