Real Estate Interholding SRL, înfiinţată de o constănţeancă

În baza cererii nr. 105878 din data de 5.10.2017 şi actelor doveditoare depuse, Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Braşov a dispus autorizarea constituirii, înmatriculării şi înregistrării societăţii Real Estate Interholding SRL.
 
Noua societate are sediul social în municipiul Braşov. Domeniul principal de activitate al noii firme constă în cumpărarea şi vânzarea de bunuri imobiliare proprii; activitatea principală - cumpărarea şi vânzarea de bunuri imobiliare proprii. Firma are un capital social de 200 de lei, integral vărsat, compus din 20 de părţi sociale, fiecare în valoare de 10 lei. Fondatorii firmei sunt: Mădălina-Patricia Şerban, din Constanţa, şi Maurer Imobiliare Interholding SRL, cu sediul social în municipiul Braşov. Administratorii firmei sunt Bogdan Dinu şi Liviu Andrei.

Maurer Imobiliare Interholding SRL, în datele Registrului Comerţului

Înfiinţată în acest an 2017, Maurer Imobiliare Interholding SRL are sediul social în municipiul Braşov. Capitalul social subscris, de 1.000 de lei, integral vărsat, este compus din 100 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Asociaţi persoane fizice sunt: Nicoleta Maurer, născută la 16.09.1978, în Braşov, cu 1% din capitalul social, şi Simon Andreas Maurer, născut pe 10.04.1967, în comuna Laslea, Sibiu, cu 99% din capitalul social. Alfred Back este administratorul firmei, care se ocupă de cumpărarea şi vânzarea de bunuri imobiliare proprii.
 
Nicoleta Maurer şi Simon-Andreas Maurer sunt asociaţi şi în Maurer Imobiliare Land Constanţa SRL. Înfiinţată în anul 2016, Maurer Imobiliare Land Constanţa SRL are sediul social în Braşov. Capitalul social subscris, de 1.000 de lei, integral vărsat, este compus din 100 de părţi sociale. Firma este administrată de Liviu Andrei şi Cornelia Ionescu, născută pe 17.11.1982, în Săveni, Botoşani. Maurer Imobiliare Land Constanţa SRL se ocupă de cumpărarea şi vânzarea de bunuri imobiliare proprii.
 
Decizia de autorizare, constituire, înmatriculare şi înregistrare a societăţii Real Estate Interholding SRL a fost publicată în Monitorul Oficial al României.

Citeşte şi:

Maurer Imobiliare Land Constanţa SRL, demersuri la APM pentru un cartier rezidenţial (document)

Constănţenii, invitaţi să trimită sugestii şi observaţii Maurer Imobiliare Land va investi la Constanţa într-un cartier rezidenţial (document)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.