„Rechinii Albi“ au un nou comandant. Locotenent colonel Ciprian Balica a preluat comanda Batalionului 341 Infanterie “Constanţa” (galerie foto)

Joi, 2 noiembrie a.c, la sediul Batalionului 341 Infanterie “Constanţa” a avut loc ceremonia militară organizată cu prilejul predării - primirii funcţiei de comandant de batalion.

Activitatea a debutat cu primirea raportului de către comandantul Brigăzii 9 Mecanizată "Mărășești", colonel Dorin Toma, trecerea în revistă a formaţiei, urmată de intonarea imnului naţional. Ulterior, s-a dat citire ordinului de numire în funcţia de comandant al Batalionului 341 Infanterie “Constanţa”, a locotenent colonelului Ciprian Balica. Noul comandant al batalionului a preluat comanda şi Drapelul de Luptă de la colonelul Liviu Necula, care a fost numit în funcţia de şef de stat major la Brigada 9 Mecanizată "Mărășești".

În cuvântul său, comandantul Brigăzii 9 Mecanizată "Mărășești" a urat succes celor doi ofiţeri în activităţile pe care aceştia le vor desfăşura în noile funcţii. Activitatea militară s-a încheiat cu defilarea efectivelor participante la ceremonial.

Locotenent colonelul Ciprian Balica, şef al Promoţiei 120 „Mărăști Mărășești, Oituz - 100” a Universității Naţionale de Apărare „Carol I, s-a născut la data de 11 iulie 1975 în localitatea Turnu-Măgurele, judeţul Teleorman. 

Sursa foto: Facebook/Brigada 9 Mecanizată Mărășești
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Fost comandant al Batalionului 341 Infanterie „Rechinii Albi” Topraisar, șef de Stat major în cadrul Comandamentului Multinațional de Divizie Sud-Est

10 Feb 2022 18937

Brigada 9 Mecanizată Mărăşeşti Constanţa Emblema de Onoare a Forțelor Terestre, înmânată locotenent colonelului Ciprian Balica (galerie foto)

12 Dec 2019 2570

Emoţionant ceremonial militar şi religios la Batalionul 341 Rechinii Albi Constanţa. Cu ce prilej a fost organizat (galerie foto)

20 Apr 2019 2715

Ceremonia de deschidere a exerciţiului multinaţional Platinum Eagle, la Centrul secundar de instruire de la Babadag (galerie foto)

13 Mar 2019 2377

Militari din cadrul Batalionului 341 Infanterie „Constanţa" participă la exerciţiul multinaţional Platinum Eagle 18.2 (galerie foto)

29 Aug 2018 2776