Recomandările jandarmilor constănțeni înainte de meciul Farul – Rapid



Gruparea de Jandarmi Mobilă „TOMIS” Constanța a emis un comunicat prin care anunță că, sâmbătă, 11 martie, cu ocazia meciului dintre Farul Constanța și Rapid București, echipajele vor acționa în zonele din imediata apropiere a stadionului, pentru prevenirea apariției unor evenimente de natură să afecteze climatul de ordine și siguranță publică.
 
Jandarmeria mai informează că au fost vândute toate biletele la această partidă, iar accesul în stadion se va face începând cu ora 19:00.
 

„Participanții trebuie să respecte măsurile stabilite de organizator și de forțele de ordine, pe traseele către locul de desfășurare a meciului, în apropierea și în incinta arenei sportive și sunt obligați să se supună la efectuarea controlului corporal preventiv şi al bagajelor de către forţele de ordine.
Recomandăm spectatorilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.
Totodată, precizăm că legislația în vigoare interzice următoarele:
•        deținerea, folosirea sau efectuarea oricăror operațiuni cu materiale pirotehnice;
•        afișarea de inscripții care incită la ură națională, rasială, religioasă sau la discriminări de orice fel și la violență;
•        accesul în arenă cu substanțe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuțite, pumnale ori alte asemenea obiecte, care pot pune în pericol  siguranța participanților;
•        aruncarea asupra celorlalţi spectatori, asupra oficialilor sau a jucătorilor, asupra forţelor de ordine sau a personalului de ordine şi siguranţă, asupra bunurilor mobile şi imobile aflate în incinta bazei sportive, precum şi în direcţia suprafeţei de joc cu obiecte de orice fel sau cu substanţe corozive ori care murdăresc”, mai precizează Gruparea de Jandarmi Mobilă „TOMIS” Constanța.

 
 
Citește și:
Evenimente sportive la Constanța în acest final de săptămână. Vor fi prezenți jandarmii

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ordinul prin care colonelul Dima, fostul șef al Grupării de Jandarmi Mobile Tomis Constanța, a fost trecut în rezervă nu se suspendă! Colonelul ceruse continuarea activității! (MINUTA)

17 Apr 2024 1131

Bătaie pe plajă! Final de anchetă după scandalul monstru de la Costinești, din august 2023. Patru bărbați, trimiși în judecată (FOTO+VIDEO)

03 Jan 2024 1931

Declarații de avere Constanța Colonelul Florin Bogdan Boca, adjunct al comandantului Grupării de Jandarmi Mobile Tomis, avere și interese (DOCUMENTE)

10 Dec 2023 1134

Știri Constanța Mai multe persoane depistate cu substanțe interzise la festivalul de muzică electronică Sunwaves (GALERIE FOTO)

16 Sep 2023 1123

Când polițiștii, anchetatorii și oamenii legii din Constanța merită din plin felicitați

20 Aug 2023 1428

Jandarmul de la Costinești, fost luptător în Legiunea Străină! (FOTO+VIDEO)

18 Aug 2023 3210

Jandarmii din Constanța, prezenți la evenimentele din mini-vacanță. Va fi sărbătorită și „Ziua romilor ialomițeni“

11 Aug 2023 806

Jandarmii din Constanța sunt alături de cetățeni într-un weekend plin de evenimente

04 Aug 2023 982

Zeci de tineri din Constanța, depistați cu droguri asupra lor! Toate descoperirile, făcute doar în ultimul weekend (GALERIE FOTO)

31 Jul 2023 879

Festivalul „Delta Waves Fest“ din Tulcea, supravegheat de jandarmi! Recomandările forțelor de ordine pe durata evenimentului

27 Jul 2023 846

Capsule de la ouăle cu surprize, pline cu droguri, depistate asupra unui bărbat la Vama Veche

13 Jul 2023 956

Neversea 2023 Se va da startul festivalului! Recomandările jandarmilor din Constanța pentru participanți

06 Jul 2023 1072

Închisoare cu suspendare Gorun Romi, fost comandant în Gruparea de Jandarmi „Tomis” Constanţa, acord la DNA (MINUTĂ)

14 Jun 2023 1960

Gruparea de Jandarmi Mobilă „Tomis" Constanța și sediul ISU Palas, fără energie electrică astăzi pentru efectuarea unor lucrări

13 Jun 2023 1060

Colonelul Dima Constantin, comandantul Grupării de Jandarmi Mobile Tomis Constanța, a ieșit la pensie!

18 Apr 2023 4617