Actualitate

Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public şi Privat Constanţa închiriază cinci spaţii comerciale

 
 
Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public şi Privat (RAEDPP) Constanţa închiriază cinci suprafeţe comerciale în Piaţa Agroalimentară Unirii, în Piaţa Agroalimentară Tomis Nord, în Piaţa Pescăruş şi în Piaţa I.L. Caragiale.


 
În acest sens, RAEDPP organizează licitaţie publică cu plic închis pentru atribuirea beneficiului contractului de închiriere a următoarelor spaţii:
  • spaţiu comercial în suprafaţă utilă de 33,85 mp, situat în Piaţa Agroalimentară Unirii;
  • spaţiul comercial nr. 14 (demisol), în suprafaţă utilă de 11,82 mp, situat în Piaţa Agroalimentară Tomis Nord;
  • spaţiul comercial nr. 4, în suprafaţă totală de 91,83 mp, din care suprafaţă utilă de 58,80 mp, şi beci, în suprafaţă de 33,03 mp, situate în Piaţa Pescăruş;
  • spaţiul comercial nr. 3, în suprafaţă utilă de 21,88 mp, situat în Piaţa I.L. Caragiale;
  • spaţiu comercial în suprafaţă utilă de 59,64 mp, situat, de asemenea, în Piaţa I.L. Caragiale. 
Documentaţia pentru licitaţie poate fi achiziţionată de la sediul regiei - biroul Registratură, începând cu data publicării anunţului şi până pe data de 1 august, ora 15.00. Ofertele vor fi depuse până pe 2 august, ora 16.00, la sediul RAEDPP Constanţa, Registratură, bulevardul Tomis nr. 101, urmând ca licitaţia să aibă loc la data de 3 august, ora 11.00.
 
Pentru a obţine informaţii suplimentare, persoanele interesate pot contacta Direcţia Juridică, la numărul de telefon 0241.589.714.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.