Reprezentanta PMP a demisionat din funcția de vicepreședinte al Autorității pentru Administrarea Activelor Statului

Ruana Florina Ceaușescu a fost numită, prin Decizia nr. 236/5.05.2020 emisă de premierul Ludovic Orban și publicată în Monitorul Oficial, în funcția de vicepreședinte al Autorității pentru Administrarea Activelor Statului.

Prin Decizia 518/2022  din 2 noiembrie a.c., aceasta a fost eliberată din funcție la cerere de premierul Nicolae Ciucă, potrivit Monitorului Oficial, Partea I nr. 1067 din 03 noiembrie 2022.

Demisia a fost înregistrată la Secretariatul General al Guvernului cu nr. 20/30.750/MN din 27 octombrie 2022.

Ceaușescu este membru PMP Constanța din 2016 și s-a implicat activ în campania de la alegerile locale din 2020.

După demisie, Ruana Florina Ceaușescu  a revenit pentru doar cîteva zile în Consiliul Județean Constanța unde era încadrată  Inspector, clasa I, grad profesional Principal, gradatia 2, în cadrul Serviciului Promovare Proiecte Europene, Direcția Generală de Proiecte.
 


Începând cu data de 03.11.2022, aceasta și-a suspendat însă raportul de serviciu cu administrația județeană.

Partenerul său de viață, Virgil Senopol este în continuare consilier județean PMP în cadrul Consiliului Județean Constanța.

Despre AAAS


 Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului (A.A.A.S) este instituţia românească de referinţă în domeniul administrării/ vânzării acţiunilor statului şi al valorificării creanţelor cu o experienţă de peste 20 de ani.


Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului este cea mai lungă prezenţă pe piaţă în calitate de administrator al activelor şi intereselor economice ale statului român, având cea mai mare experienţă acumulată în diferite segmente decizionale pe acest domeniu.

Partener recunoscut de organismele internaţionale şi coordonator al programelor de restructurare, eficientizare şi privatizare a activelor statului, A.A.A.S. are o contribuţie esenţială la maximizarea rezultatelor administrării intereselor economice ale statului.

Autoritatea are atribuţii în domeniul administrării – privatizării, postprivatizării şi valorificării creanţelor, având, în prezent, 220 de angajaţi cu expertiză în zona juridică, insolvenţă, management şi analiză financiară.

PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Vicepreședintele AAAS i-a devenit între timp soție! Consilierul PMP, Virgil Senopol a redeschis activitatea unei firme. Unde i-a mutat sediul social?

21 Oct 2022 2080