Actualitate

Revocarea lui Dan Nicolae Tivilichi din funcţia de administrator al CN APM Constanţa, publicată în Monitorul Oficial al României

Hotărârile nr. 4 şi nr. 4 din 10 septembrie 2019 ale Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa au fost publicate în Monitorul Oficial al României.
 
Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime SA s-a întrunit pe 10 septembrie 2019, la sediul Ministerului Transporturilor. Acţionarii participanţi la şedinţă sunt deţinătorii unui număr total de 13.290.643 acţiuni, reprezentând 100% din numărul total de acţiuni emise de companie, respectiv: acţionarul Statul român, reprezentat prin Ministerul Transporturilor, acţionar deţinător al unui număr de 10.632.514 de acţiuni, reprezentând 80% din capitalul social, acţionarul Fondul Proprietatea, acţionar deţinător al unui număr de 2.658.129 de acţiuni, reprezentând 20% din capitalul social.
 
La şedinţă a fost prezent Ghiorghe Bătrâncă, în calitate de împuternicit al preşedintelui Consiliului de Administraţie şi administrator executiv. Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor a aprobat revocarea administratorului Dan Nicolae Tivilichi, luând în considerare motivele invocate în cuprinsul plângerii penale a Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa, aflată spre soluţionare pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa în Dosarul nr. 4232/P/2019. De asemenea, a fost aprobată, pe baza voturilor valabil exprimate, numirea lui Bogdan Pascu, ca membru provizoriu în Consiliul de Administraţie pentru o perioadă de 4 luni, cu posibilitatea prelungirii, pentru motive temeinice, până la 6 luni. 
 
O altă decizie se referă la aprobarea remuneraţiei fixe a membrului nou numit, în sumă de 10.636 lei brut lunar, numai în cazul în care cuantumul acesteia nu depăşeşte de două ori media pe ultimele 12 luni a câştigului salarial mediu brut lunar pentru activitatea desfăşurată conform obiectului principal de activitate, la nivel de clasă, conform clasificaţiei activităţilor din economia naţională, comunicat de Institutul Naţional de Statistică, precum şi cu încadrarea în prevederile Bugetului de Venituri şi Cheltuieli al companiei aprobat. 
 
Nu în ultimul rând, a fost aprobat ca forma contractului de mandat care va fi încheiat cu administratorul provizoriu nou-numit să fie conform celei prevăzute în anexa la prezenta împuternicire. Mai mult, s-a aprobat ca reprezentanţii Ministerului Transporturilor în Adunarea Generală a Acţionarilor Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa să semneze contractul de mandat cu membrul Consiliului de Administraţie nou numit. 
 

A fost votată componenţa CA-ului CN APM Constanţa

 
Tot în Monitorul Oficial al României a fost publicată şi hotărârea nr. 5/10 septembrie 2019 a Adunării Generale Ordinare a Acţionarilor Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa. Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor CN APMC s-a întrunit pe 10 septembrie 2019, la sediul Ministerului Transporturilor. În  conformitate cu voturile valabil exprimate, în urma aplicării votului cumulativ, componenţa Consiliului de Administraţie al CN APM Constanţa este următoarea: Elena Petraşcu, Daniela Șerban,  Gabriela Murgeanu, Ghiorghe Bătrâncă, Mircea Burlacu, Bogdan Pascu, Daniel Adrian Naftali. 
 
Directorul general a fost mandatat în vederea îndeplinirii tuturor actelor şi formalităţilor necesare înregistrării şi publicării hotărârilor adoptate la Oficiul Registrului Comerţului.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitație publică CN APM Constanța achiziționează servicii de reparații la sistemul de semnalizare maritimă (document)

03 Jul 2020 254

CN APM Constanța achiziționează servicii de asigurări medicale private pentru personal (document)

02 Jul 2020 342

CN APM Constanța caută societate care să execute reparații planificate la pontoanele de largare (document)

01 Jul 2020 457

Licitaţie la CN APM SA Constanţa pentru lucrări de reparații capitale (document)

30 Jun 2020 477

CN APM Constanța achiziționează servicii de reparare și întreținere a echipamentului de stingere a incendiilor (document)

29 Jun 2020 367

Se repară cazanele pentru centrale termice de la CN APM Constanţa (document)

24 Jun 2020 494

Licitaţie la CN APM SA Constanţa pentru achiziţia serviciilor de sistematizare rețele canalizare pluvială (document)

23 Jun 2020 420

Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa caută o firmă de curierat (document)

25 May 2020 621

Fast Brokers - Broker de Asigurare a semnat cu CN APM Constanța pentru răspunderea profesională a membrilor Consiliului de Administrație (document)

23 May 2020 1861

Lucrările pentru repararea Digului de Nord din Portul Constanţa, în atenţia Agenţiei de Mediu Constanţa

23 May 2020 979

O firmă din Bucureşti a semnat cu CN APM Constanţa. Ce servicii va presta (document)

13 May 2020 1423

CNAPM Constanța organizează o licitație pentru întreținerea liniilor de contact din Portul Constanța (document)

12 May 2020 488

De unde cumpără CN Administrația Porturilor Maritime Constanța două microbuze. La ce vor fi folosite (document)

11 May 2020 1789

Decizie surpriză a instanței cu privire la procesul dintre proprietarul navei Queen Hind și CN APM Constanța

05 May 2020 2309

Pragma Computers din Bucureşti a semnat cu CN APM Constanţa (document)

02 May 2020 2629