Actualitate

Rico SRL, societate care a contestat mai multe licitaţii ale Primăriei, dă în judecată Compania Naţională de Investiţii

Pe rolul Tribunalului Constanţa, Secţia de contencios administrativ şi fiscal, a fost înregistrat recent un proces ce are ca obiect un litigiu privind achiziţiile publice. Pe 23 ianuarie, Tribunalul Constanţa a înregistrat dosarul 341/118/2017, înaintat de SC Rico SRL, prin administrator judiciar GD Reorganizare şi Lichidare IPURL, în calitate de reclamant, împotriva Companiei Naţionale de Investiţii SA, care este pârât în cadrul procesului.
 
Am încercat să-i contactăm, în cursul zilei de ieri, atât pe reprezentanţii firmei Rico SRL, cât şi pe cei ai administratorului judiciar GD Reorganizare şi Lichidare IPURL, pentru a obţine mai multe informaţii cu privire la acest proces, însă nu au putut fi contactaţi la numerele de telefon disponibile la Registrul Comerţului.
 
De asemenea, am contactat reprezentanţii Companiei Naţionale de Investiţii SA pentru a afla mai multe informaţii despre dosarul aflat pe rolul instanţei de judecată. Reprezentantul CNI SA a precizat, pentru ZIUA de Constanţa, că, având în vedere faptul că dosarul a fost înregistrat recent, societatea nu a primit nicio citaţie sau comunicare de chemare în judecată până acum, aşa că nu se poate pronunţa în legătură cu acest subiect. Precizăm că, în cazul în care societatea ne va oferi informaţii după ce va primi cererea de chemare în judecată, acestea vor fi prezentate în ediţiile viitoare. 

Contestatar la licitaţiile Primăriei Constanţa 

Reamintim că firma Rico SRL, alături de Euromateria SRL, a contestat de două ori rezultatului licitaţiei organizate de Primăria municipiului Constanţa pentru atribuirea contractului având ca obiect „Achiziţie execuţie lucrări aferente obiectivului de investiţii Reabilitarea şi amenajarea Parcului Arheologic - municipiul Constanţa“. Astfel, Asocierea SC Euromateria SRL - SC Rico SRL s-a adresat Consiliului Naţional pentru Soluţionarea Contestaţiilor. Asocierea condusă de SC Euromateria SRL, din care mai fac parte SC Rico şi SC Princer, a contestat şi rezultatul procedurii de atribuire a licitaţiei organizate de Compania Naţională de Investiţii pentru reabilitarea şi restaurarea Cazinoului Constanţa.

Despre Rico SRL 

Potrivit Registrului Comerţului, firma Rico SRL a fost înregistrată în 1991 şi are sediul social în municipiul Constanţa, pe strada Celulozei nr. 11A. Asociat unic este Marcel Cornel Gheorghe, născut pe 2.09.1951, care deţine capitalul social de 10.085.800 de lei. Tot el are şi calitatea de administrator special. Administrator judiciar este societatea GD Reorganizare şi Lichidare IPURL. Potrivit codificării CAEN, societatea are ca obiect de activitate „lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale“.

Citeşte şi: 

Lichidatorul judiciar a solicitat un termen nou Niciun cumpărător interesat de terenul intravilan deţinut de Rico SRL 

Au fost convocaţi creditorii Rico SRL. Firma a contestat licitaţiile pentru reabilitarea Parcului Arheologic şi a Cazinoului

Asocierea Euromateria SRL - Rico SRL, „inamicul nr. 1” al proiectelor Constanţei. Blestemul Parcului Arheologic! (documente)

Tupeu fantastic al angajatei Rico SRL! SC Euromateria şi Rico SRL dau în judecată pentru a doua oară Primăria Constanţa

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE. Un șofer băut Accident grav pe Baba Novac. Două mașini s-au făcut praf. Drum blocat (galerie foto+video)

01 Mar 2020 18808

Cutremur în Puerto Rico. Ce magnitudine a avut

11 Jan 2020 1094

Gală de nivel mondial, cu piramidă la categoria grea Urcă în ring la OSS Fighters 5, după ce a luptat în Glory cu Rico Verhoeven (galerie foto)

04 Jan 2020 3939

Bărbat, împușcat accidental la vânătoare. Care este starea victimei

30 Nov 2019 2729

A fost eliberat actul de urbanism Mastodontul de beton din Portul Tomis va deveni hotel cu restaurant de cinci stele

07 Nov 2019 9774

Societatea Rico a dat Fiscul în judecată. Cine a pierdut şi cât are de plătit

29 Oct 2019 662

Carambol produs între două autoturisme și un autocar, în Brăila. Traficul rutier este blocat

14 Oct 2019 965

Carambol pe autostradă! Două autocamioane s-au ciocnit şi au ricoşat în patru autoturisme. Victimele, transportate la spital (galerie foto)

09 Oct 2019 890

Accident rutier pe bulevardul 1 Mai din Constanţa. Un pieton, rănit. Două maşini, avariate (galerie foto)

28 Aug 2019 2298

Constanța Accident rutier pe bulevardul Mamaia. Un maxi-taxi, implicat

12 Aug 2019 1077

Volei La Varna, turneu de calificare la Jocurile Olimpice. Victorii pentru Bulgaria şi Brazilia

11 Aug 2019 752

Două autoturisme și un autocamion, implicate într-un grav accident, la intrare în Mihail Kogălniceanu. O persoană a decedat (galerie foto+video)

29 Jul 2019 17268

Imagini de la eveniment Accident rutier în zona Casa de Cultură. Două autoturisme s-au ciocnit şi alte două parcate au fost avariate (galerie foto)

20 May 2019 1927

Irina Begu, pe tabloul principal al turneului WTA de la Roma

12 May 2019 742

UPDATE. Caz incredibil la Vaslui. Un copil lăsat nesupravegheat în mașină a provocat panică pe o stradă din municipiu

22 Apr 2019 860