Românii au talent O tânără din Cumpăna a primit Golden Buzz de la Mihai Bobonete. „Îmi vine să și plătesc bilet pentru ce am văzut acum“ (VIDEO)

Bianca, o tânără din Cumpăna, județul Constanța a reușit să îl facă pe Mihai Bobonete să apese pe Golden Buzz datorită numărului ei de dans contemporan. Iată cine este tânăra de doar 16 ani care a ridicat atât publicul, cât și juriul în picioare!
 
Bianca și-a descoperit pasiunea pentru dans modern în clasa a II-a, urmând ca în clasa a IX-a să se înscrie la liceul de coregrafie, acolo unde a făcut balet și dans contemporan. Ulterior, tânăra a realizat că ar avea nevoie și de gimnastică pentru ca momentele ei să fie cu adevărat unice, astfel a urmat și această disciplină timp de un an.

Deși are doar 16 ani, Bianca se consideră dură în dans, cu mișcări bruște, ușor băiețoasă și mult mai matură decât ar trebui să fie la vârsta ei. Aceasta are două surori mai mici, de 8, respectiv 1 an jumătate, de care are grijă atunci când mama lor este la serviciu.

Cu toate că este o fire destul de timidă la început, odată ce o cunoști, Bianca devine cea mai amuzantă persoană a grupului de prieteni. Tânăra de 16 ani visează să ajungă cel mai mare coregraf al lumii și să trăiască în Barcelona.


Deși a fost la peste 20 de concursuri, pentru care părinții au făcut eforturi uriașe, Bianca și-a dorit mereu să fie pe scena Românii au Talent, însă  nu a crezut vreodată că va primi Golden Buzz.
 

„Că a fost deosebit e deja banal să spun. Tu în momentul ăsta stăpânești 3 discipline: gimnastică, dans și balet. Dacă tu deja le stăpânești pe astea 3 și în plus ai trăirea, care este evident că dă pe dinafară, ești foarte aproape de un dansator complet. Mi se pare extraordinar să reușești  să transmiți emoții și cu degete și încheieturile picioarelor. Ai ales momentul potrivit să îți folosești degetele și felul în care labele picioarelor îți făceau așa... Ai toate șansele să câștigi marele premiu la Românii au Talent!”, a spus Dragoș.

 

„Observ cu mare plăcere că vin la Românii au Talent din ce în ce mai mulți copii talentați în ceea ce înseamnă dans contemporan, balet, gimnastică... Fiecare număr pe care îl văd e mai bun! Îmi vine să și plătesc bilet pentru ce am văzut acum. A fost spectaculos!”, a spus Mihai Bobonete.„Este și foarte multă inteligență la mijloc, e sclipitoare chiar! Încep să cred că e ceva magic în sezonul acesta pentru că eu atât de multe momente neașteptate n-am întâlnit în istoria emisiunii, atât de multe și aproape unul după altul”, a spus Andi.După ce fiecare jurat și-a spus părerea despre momentul Biancăi, Mihai Bobonete a apăsat pe Golden Buzz!


 

Sursa foto-text: protv.ro. 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cine sunt cei doi copii ucraineni care au primit Golden Buzz la Românii au talent 2023. „E prea puțin pentru cât merită ei“ (VIDEO)

04 Feb 2023 1927

Românca Ana Maria Mărgean, fetița minune de la Românii au talent, moment senzațional la „America's Got Talent” (VIDEO)

31 Jan 2023 2656

Impresionant! O fetiță de doar 11 ani a uimit juriul de la Românii au talent. Andi Moisescu a apăsat Golden Buzz (VIDEO)

28 Jan 2023 1452

Culturistul - fenomen Vasile Șerban împlinește marți 72 de ani, dar de curând a sărbătorit... „majoratul“!

27 Sep 2022 2229

Juratul Românii au talent, Mihai Bobonete, în doliu. “Mi-a fost sprijin”

06 Jun 2022 1651

„Românii au talent” - sezonul 12. Cine este Darius Mabda, marele câștigător (VIDEO)

28 May 2022 1669

Lista finaliștilor sezonului 12 Românii au talent este completă. Cine va lupta pentru marele premiu (VIDEO)

21 May 2022 1354

Cine sunt primii concurenți care s-au calificat în finala Românii au talent 2022. Când va fi desemnat marele câștigător (VIDEO)

14 May 2022 1540

Elvis Asan, tânărul orfan din Constanța, interpretare emoționantă la Românii au Talent (VIDEO)

14 May 2022 5966

Cine sunt cei doi constănțeni care se numără printre cei 24 de semifinaliști de la Românii au talent sezonul 12

07 May 2022 1775

Românii au talent 2022 Soția unui navigator din Constanța i-a cucerit pe jurați cu interpretarea sa. Despre cine este vorba (VIDEO)

07 May 2022 6717

Un tânăr orfan din Constanța a impresionat jurații la Românii au talent (VIDEO)

23 Apr 2022 2563

Românii au talent Cel mai aplaudat Golden Buzz! Cine este Alexandra Croitoru, tânăra de 15 ani, care a făcut publicul să plângă (VIDEO)

16 Apr 2022 4210

Viitoarea Nadia Comăneci! Cine este Gabriela Dincă, micuța gimnastă care a primit GOLDEN BUZZ la Românii au Talent (VIDEO)

26 Mar 2022 1878

Românii au talent Românii au plâns, după ce l-au ascultat pe Aurel Niamțu. Cine este concurentul care a primit GOLDEN BUZZ de la Andra (VIDEO)

19 Mar 2022 2534