Rompetrol Rafinare - „Este responsabilitatea noastră să găsim cele mai bune soluții pentru o creștere continuă a gradului de securitate pe platformă”În cursul acestei dimineți, un grup de angajați s-a adunat în fața rafinăriei Petromidia, pentru a-și manifesta solidaritatea cu colegii răniți în incidentul de vineri. În același timp, au aprins lumânări în memoria colegului înmormântat în cursul zilei de ieri.
 
„Ne alăturăm și le mulțumim pentru acest gest, într-un moment dificil pentru familia Rompetrol!
 
În același timp, acestia au discutat cu reprezentanții companiei, pentru ca împreună să putem găsi soluții suplimentare pentru creșterea siguranției pe platforma Petromidia. În contextul negocierilor sindicale în curs, legate de majorarea salariilor din contractul colectiv de muncă, aceștia și-au reiterat si dorințele și așteptările financiare.
 
Considerăm că doar printr-o strânsă colaborare între companie și toți cei care activează pe platforma Petromidia (angajați, contractori, subcontractori, furnizori de servicii și produse) putem găsi cele mai bune și mai sigure soluții pentru creșterea siguranței operaționale a unităților de producție și a personalului adiacent.
 
Cu sprijinul acționarilor, compania a alocat, în fiecare an, sume importante pentru modernizarea și revizia / verificarea unităților de producție, alinierea la noile tehnologii (senzori, unități de control de la distanță, sisteme de prevenire și monitorizare), reducerea impactului asupra mediului, dar și în ceea ce privește personalul și pregătirea lui (echipamente, simulări, exerciții, antrenamente etc.).
 
În condițiile actuale - activitatea de producție oprită și cercetarea în desfășurare, compania încearcă să găsească cele mai bune soluții pentru protejarea angajaților și menținerea locurilor de muncă în această perioadă.
 
Este responsabilitatea noastră, a companiei și a angajaților, să găsim și să implementăm cele mai bune soluții pentru o creștere continuă a gradului de securitate pe platformă. În același timp, împreună depunem toate eforturile pentru a menține în funcțiune această unitate, pentru a crea locuri de muncă, pentru a asigura combustibili de calitate în România și regiune, pentru a genera taxe și contribuții la bugetele de stat locale și centrale”, au transmsi reprezentanții Rompetrol Rafinare.
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Start într-o nouă ediție a programului Rompetrol - „Pregătit pentru Carieră”

02 Sep 2021 727

Rompetrol anunță repornirea Rafinăriei Petromidia

17 Aug 2021 5758

Al treilea decedat în deflagrația de la Petromidia Năvodari va fi înmormântat astăzi

22 Jul 2021 695

„Nu credeam că sunt în stare să jelesc mai mult de-atât” Ce a postat soția tânărului decedat în deflagrația de la Petromidia când a aflat că a murit și al treilea coleg

18 Jul 2021 1377

Explozia de la Petromidia. Al doilea pacient rănit a decedat

18 Jul 2021 3239

„Toți suntem aici” Momente emoționante la mormântul tânărului mort în explozia de la Petromidia. Ar fi împlinit 32 de ani. Cum l-au sărbătorit prietenii

17 Jul 2021 3941

Tânărul decedat în deflagrația de la Petromidia Năvodari ar fi împlinit astăzi 32 de ani

16 Jul 2021 7502

„Dacă sunteți supărați și aveți vreo durere, nu ascundeți lacrimile” Soția tânărului mort în deflagrația de la Petromidia o nouă postare pe Facebook

16 Jul 2021 21592

Explozia de la Petromidia. Unul dintre pacienții răniți a decedat

13 Jul 2021 3785

Sondaj de opinie Calitatea aerului din Năvodari și Constanța, afectată de exploziile de la începutul lunii, spun respondenții

12 Jul 2021 674

Raed Arafat a făcut anunțul Răniţii de la Petromidia transferaţi în Germania au fost operaţi. Care este starea acestora (video)

08 Jul 2021 1582

Mesajul de după înmormântare al soției tânărului decedat în deflagrația de la Petromidia „Odată cu tine a ars fiecare bucățică a sufletului meu”

08 Jul 2021 12602

ZIUA LIVE. 21 de paturi destinate marilor arşi la nivel național. Niciunul la Constanța. Prefectul, Silviu Coșa va semnala această situație Guvernului

07 Jul 2021 961

Starea pacienților răniți în explozia de la Petromidia

06 Jul 2021 1202

ITM Constanța despre incidentul de la SC Rompetrol Rafinare

06 Jul 2021 4126