“S-a creat o chimie între noi doi ca artiști”Constănţeanul Şerban Copoţ face din nou echipă cu Dan Badea în noul sezon iUmor

Șerban Copoț, prezentatorul iUmor, vorbește despre buna dispoziție și sinceritatea care stă la baza comunicării dintre el și colegul său de platou, Dan Badea. Deși cei doi fac echipă doar din sezonul 6 la iUmor, prezentatorii au legat o bună prietenie, care se poate vedea și pe micile ecrane.

“Am o relație foarte bună cu Dan Badea și mă bucură lucrul acesta pentru că abia în sezonul 6 l-am descoperit. Până atunci îl vedeam doar ca invitat, își freca palmele de emoții când intra pe scena iUmor. Acum am ajuns să cântăm la chitară împreună sau să facem fel și fel de glume. Nu cred că avem un secret pentru relația bună, ci doar o sinceritate între noi doi și faptul că el este un profesionist desăvârșit în zona comediei, poate să ia o glumă, să o întoarcă, să o dea înapoi, nu e așa pătimaș.

Suntem spontani și recunosc că am avut emoții pentru că el fiind din zona de stand up, mereu cu glumele la el, am crezut că nu o să-i fac față, o să fiu omul trist din colțul camerei. Dar uite că și el râde la glumele mele! S-a creat o chimie între noi ca artiști, ceea ce nu poate fi construit, ori e, ori nu e”, a declarat Șerban, prezentatorul iUmor.


Delia, Cheloo și Mihai Bendeac continuă în cel de-al șaptelea sezon ”iUmor”, care va avea premiera vineri, 13 septembrie, de la 20:00, pe Antena 1, căutarea celor mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație.

Concurenții care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Astfel, câştigătorul fiecărei ediții se va califica direct în finală!

Sursă foto: Antena 1

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Începe iUmor. Constănțeanul Șerban Copoț și Dan Badea, din nou prezentatori

16 Aug 2019 3317

Constănțeanul Șerban Copoț, în doliu. Tatăl lui a murit

13 Mar 2019 3364

Te cunosc de undeva! la final. Câștigătorul este un artist din Constanța. Ce premiu a luat

20 Nov 2016 4911

Şerban Copoţ, petrecere de botez în curtea casei

09 Oct 2016 3592

„Gataaaaa! A venit barzaaaaa!" Constănţeanul Şerban Copoţ a devenit din nou tătic

18 Mar 2016 1880

El este câștigătorul emisiunii „Te cunosc de undeva”. L-a învins în finală pe constănțeanul Șerban Copoț

27 Dec 2015 2350