S-a încheiat protocolul între Primăria Constanța și Ministerul Educației și Cercetării. Este vizat Palatulul Copiilor

Mesaj Ionuț Rusu. Foto: Facebook/Ionuț RusuViceprimarul municipiului Constanța, Ionuț Rusu a precizta printr-un mesaj postat pe pagina sa de facebook că după 30 de ani Palatul Copiilor din Constanța revine în administrarea Primăriei. 

„Acesta este unul dintre cele mai fericite momente de când am preluat mandatul onorant de viceprimar. Alături de marele nostru Gheorghe Hagi am obținut o victorie uriașă pentru orașul nostru.

Așa cum am promis, după acțiuni constante timp de un an și jumătate și împreună cu susținerea domnilor Sorin Mihai Cimpeanu și Sorin MIHAI, Palatul Copiilor este acum al constănțenilor, care se vor putea bucura de multe evenimente, de acum înainte.
Prin protocolul încheiat cu Ministerul Educației și Cercetării, Primaria va putea investi în baza materială a Palatulul Copiilor și, astfel, Constanța va avea parte de multe activități culturale, sportive, științifice și educative.

Mulțumiri călduroase doamnei ministru Ligia Deca , pentru că a crezut în acest proiect și ne-a sprijinit în finalizarea lui. De asemenea, doresc să îi mulțumesc doamnei ministru și pentru deschiderea manifestată, în cadrul discuției noastre, față de subiectul sălii de gimnastică a CSS1. Abordarea fermă a doamnei ministru va permite continuarea construcției acestei săli.

De asemenea, doresc să mulțumesc domnului primar Vergil Chițac pentru că a sprijinit necondiționat toate demersurile legate de acest proiect, atât la nivel local cât și național“ - este mesajul transmis de viceprimarul Ionuț Rusu. 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații Constanța Investiție estimată la trei milioane de euro pentru creșterea eficienței energetice a Liceului Tehnologic Tomis (DOCUMENT)

12 Apr 2024 456

LIVE VIDEO-TEXT Primăria Constanța a semnat contractul pentru proiectarea și execuția noului CET (FOTO+VIDEO)

06 Mar 2024 1630

Știri Constanța Străzile Adamclisi și Suceava, din Tomis Nord, vor deveni cu sens unic! Iată de când estimează viceprimarul Ionuț Rusu

23 Feb 2024 6991

Știri Constanța Viceprimarul Ionuț Rusu a primit vizita delegației CIMIC România și Membri ai echipei de afaceri civile din armata SUA (FOTO)

21 Feb 2024 573

Noua reţea şcolară a municipiului Constanţa 73 de unităţi de învăţământ cu personalitate juridică, alte 37 - arondate (DOCUMENT)

11 Feb 2024 1136

Constanța Se modernizează clădirea pentru pregătirea fizică a personalului lucrativ din Direcția Generale Poliția Locală (DOCUMENT)

01 Feb 2024 918

Viceprimarul i-a preluat temporar atribuțiile primarului Chițac (DOCUMENT)

24 Jan 2024 1271

Unul dintre asociați este din Constanța Schimbări în conducerea unei firme din Pitești

09 Jan 2024 988

Vergil Chițac a delegat atribuții importante Viceprimarul Rusu va evalua activitatea celor mai importanți funcționari din Primăria Constanța (DOCUMENT)

08 Jan 2024 1160

LIVE VIDEO+TEXT. „Demiterea!“ Primăria Constanța, cerere către Agenția Națională pentru Sport. La DJST Constanța, conferință de presă „drept la replică“ (GALERIE FOTO+VIDEO+DOCUMENTE)

05 Jan 2024 1915

Viceprimarul Constanței, Ionuț Rusu – „Din cauza ordonanței de austeritate, nu organizăm nici o petrecere de Revelion”!

06 Dec 2023 1136

#Dobrogea145 Ionuț Rusu, viceprimar Municipiul Constanța, mesaj de Ziua Dobrogei

23 Nov 2023 1111

Declarații de avere. Venituri declarate eronat Monica - Cristina Caterinici, director în cadrul Consiliului Județean Constanța, interesele mai mari decât averea (DOCUMENTE)

20 Nov 2023 1595

Handbaliștii de la CSM Constanța, victorie la zece goluri diferență pe terenul CSM Bacău

12 Oct 2023 1070

Licitații Constanța Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA achiziționează stații de lucru tip desktop si portabile (DOCUMENT)

19 Sep 2023 982