S-a reluat licitația pentru noul corp al Spitalului Județean Constanța care va avea un număr total de 365 de paturi

  • Consiliul Județean Constanța reia licitația pentru construirea noului corp al Spitalului Județean, pentru Pediatrie, Obstetrică-Ginecologie, Neonatologie și Chirurgie-Ortopedie Pediatrică
  • administrația județeană achiziționează servicii de elaborare a documentației tehnico-economice faza Studiu de Fezabilitate
  • Noua clădire va avea un număr total de 365 de paturi, opt săli de operații și trei săli de naștere
  • Valoarea estimată a achiziției este de 135.000 de lei fără TVA
  • Termenul-limită de depunere a ofertelor este vineri, 26.11.2021, ora 12.00
 

 
Consiliul Județean Constanța reia licitația pentru construirea noului corp al Spitalului Județean, pentru Pediatrie, Obstetrică-Ginecologie, Neonatologie și Chirurgie-Ortopedie Pediatrică.

Astfel, administrația județeană achiziționează servicii de elaborare a documentației tehnico-economice faza Studiu de Fezabilitate (inclusiv studii de teren – geotehnic, topografic, expertiză tehnică, analiză cost-beneficiu, studiu de însorire, studiu privind posibilitatea utilizării unor sisteme alternative de eficiență ridicată etc.), precum și de întocmire a documentațiilor complete necesare depunerii, obținerii și predării către beneficiar a tuturor avizelor, acordurilor sau autorizațiilor pentru obiectivul de investiție „Construire Corp nou – Departament Sănătatea mamei și copilului – Spitalul Clinic Județean de Urgență «Sf. Apostol Andrei» Constanța“.

Noua clădire va avea un număr total de 365 de paturi, opt săli de operații și trei săli de naștere. Aici vor funcționa secțiile Pediatrie, Neonatologie, Chirurgie-Ortopedie Pediatrică și Obstetrică-Ginecologie.

Valoarea estimată a achiziției serviciilor de elaborare a documentației tehnico-economice și a celorlalte documentații necesare pentru construirea noului corp al Spitalului Județean Constanța este de 135.000 de lei, fără TVA. Durata estimată totală a contractului ce va fi semnat după desemnarea câștigătorului este de 45 de zile.

Termenul-limită de depunere a ofertelor este vineri, 26.11.2021, ora 12.00.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.


Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:

Ce tipuri de investigații vor putea face constănțenii în cadrul ICNS, IMA, Departamentului „Sănătatea mamei și copilului" și Urgențe -Traumatologie?
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Firme Constanța Decizii ale Adunării Generale a Acţionarilor Mamaia SA!

28 Mar 2024 317

MAEParticiparea secretarului de stat Ana Tinca la conferința „Schimbarea dinamicii în regiunea extinsă a Mării Negre”

21 Mar 2024 278

Administrația Fondului Imobiliar SRL scoate la licitație serviciile de curățenie în spațiile administrate. Contractul se ridică la peste 170.000 de euro fără TVA

19 Mar 2024 545

Acţionarii Model Constanța SA decid vânzarea unui teren situat la intrarea în zona peninsulară a municipiului Constanţa

18 Mar 2024 545

Decizii CNSC Licitația pentru achiziția de materiale sanitare organizată de Spitalul de Boli Infecțioase, contestată

16 Mar 2024 493

Convocare AGA Litoral SA Se aprobă oferta de cumpărare a unui teren intravilan şi a unei construcții situate în Mamaia, zona Club Castel

16 Mar 2024 531

Licitații publice Contract de peste 16 milioane de euro. Consiliul Județean Constanța a lansat o nouă licitație pentru lotul 3 de transport județean!

11 Mar 2024 917

Achiziția pentru atribuirea contractului pentru pază și protecție în cadrul Direcției de Sănătate Publică a județului Constanța din nou contestată la CNSC! (DOCUMENT)

10 Mar 2024 587

Raport de activitate 2023 Care au fost cele mai grave situații în care Avocatul Poporului, Biroul Teritorial Constanța s-a autosesizat?! Ce recomandări s-au formulat?

07 Mar 2024 625

Achiziția pentru echipamente și materiale destinate reducerii riscului de infecții nosocomiale pentru Spitalul de Boli Infecțioase a fost contestată. Ce verdict a primit General Electric Medical Systems România SRL?

02 Mar 2024 675

Licitația pentru cadastrarea unor bunuri ce aparțin domeniului public și privat al județului Constanța a fost contestată. Ce decizii a dictat CNSC?

01 Mar 2024 543

În ședința de Consiliu Local se aprobă bugetul pentru 2024 Mandatele administratorilor de la Termocentrale Constanța au fost prelungite!

28 Feb 2024 588

Ce i-au transmis membrii TNL Constanța, primarului municipiului Constanța, Vergil Chițac

25 Feb 2024 940

Poliția Locală a cerut punerea în siguranță Lucrarea de artă decorativă amplasată pe peretele sudic al fostei piscinei olimpice a hotelului Parc din Mamaia a fost distrusă! (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Feb 2024 2097

Investigate anul trecut de Consiliul Concurenței Asfalt Dobrogea și Autoprima Serv din Constanța s-au luptat pentru contractul de reabilitare străzi în orașul Murfatlar. Cui a dat dreptate CNSC?

21 Feb 2024 818