Să cunoaştem şi să recunoaştem valorile Gimnasta Bianca Matei a câştigat aur, argint şi bronz la Cupa CSM Oneşti (galerie foto)

club_sportiv.jpgJunioarele de la Clubul Sportiv Şcolar (CSS) nr. 1, secţia de gimnastică, au participat pe 4 mai la Cupa CSM Oneşti, de unde s-au întors cu câteva distincţii importante.

Fetiţele din categoria Junioare IV, antrenate de Mirela Szemerjai, Mădălina Hârbu, Sorin Bechir, Petruţa Muşat, Cătălin Meran şi de campioana olimpică Dana Sofronie, s-au întors acasă cu o medalie de aur, una de argint, două de bronz şi cu câteva alte premii importante. În cadrul Cupei CSM Oneşti au concurat gimnastele de la categoria Juniori IV (9-10 ani) şi de la categoria Mica gimnastă (8 ani). Din echipa Juniori IV au făcut parte Bianca Matei, Lavinia Ţuţuianu, Maia Militaru, Andreea Alexandru şi Alexia Andrei. Din echipa Mica gimnastă au făcut parte Emilia Munteanu, Alexandra Patriche, Sonia Bonţescu, Ana Maria Avram şi Diana Harabagiu. La categoria Juniori IV (10 ani) s-a remarcat Bianca Matei, care şi-a adjudecat trei medalii. Tânăra gimnastă a obţinut medalia de aur la sol, medalia de argint la individual compus şi medalia de bronz la bârnă. La rândul lor, au urcat pe podium şi două sportive de la categoria Mica gimnastă. Este vorba despre Emilia Munteanu, care s-a clasat pe locul III, şi Alexandra Patriche, care a obţinut locul IV. Nu în ultimul rând, Junioarele IV s-au întors acasă cu locul VIII la proba pe echipe. „Sunt mulţumită de rezultatele sportivelor, mai ales că fetele de la categoria Mica gimnastă sunt pentru prima dată la un concurs", a declarat antrenoarea Mădălina Hârbu. Aceasta a mai precizat că în luna mai micuţele gimnaste vor participa la Campionatul Naţional pentru Copii (Juniori IV), care se va desfăşura la Buzău. Trebuie să mai menţionăm că tinerele speranţe ale gimnasticii sunt eleve ale Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru".


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.