SafetyOne, magazinul online destinat echipamentelor pentru siguranța oamenilor la locul de muncă



 
 
 
Diferitele domenii de activitate necesită echipamente care să facă față nevoilor personalului. Este de la sine înțeles că acestea trebuie să fie comode, flexibile și să permită mobilitatea persoanei care le poartă. Totodată acestea trebuie să asigure și un grad mare de protecție, ca să-și îndeplinească scopul până la sfârșit.
 
Unele locuri de muncă vin la pachet cu mai multe riscuri, de aceea anumite echipamente de protectie sunt necesare. Atunci când vorbim de munca în atelier, ne referim implicit la anumite riscuri, printre care lovire urmată de o leziune care poate lăsa urme pe chipul sau corpul persoanei accidentate.
 
SafetyOne este un magazin de nișă de unde angajatorii pot achiziționa îmbrăcăminte, dar și accesorii utile pentru personal. Aici calitatea echipamentelor este garantată și poate fi cumpărată în funcție de gradul de protecție necesar.


 
SafetyOne, magazinul online ideal pentru achiziționarea echipamentelor
 
Domeniul medical este, spre exemplu, o ramură în care personalul trebuie să respecte un anumit cod vestimentar. Indiferent că este vorba de costume medicale sau acele uniforme purtate de asistente sau infirmiere, la SafetyOne acestea se găsesc într-o mare varietate. Colorate într-o anumită nuanță sau chiar personalizate după bunul plac, aceste opțiuni sunt disponibile la SafetyOne. Aici este locul ideal de unde angajatorii pot achiziționa câte echipamente doresc, în măsurile solicitate.
 

Acolo unde riscurile apar la orice pas, vorbim aici despre munca pe șantier sau la înălțime, îmbrăcămintea trebuie să fie pe măsură. Pericolul accidentării poate fi evitat dacă angajatul este încălțat cu o pereche de bocanci de protectie. Aceștia sunt des întâlniți în rândul muncitorilor, deoarece talpa lor nu este una alunecoasă. Se mai adaugă și confortul termic al persoanelor, mai ales iarna, atunci când temperaturile scad drastic.
 
SafetyOne propune și echipamente potrivite pentru industria HoReCa. Acestea păstrează o temperatură ideală a corpului și se pliază în funcție de mișcările persoanei. Într-un design modern și elegant totodată, aceste articole vestimentare sunt potrivite pentru lucrul în bucătărie, spre exemplu.

 
Prețuri accesibile, produse calitative
 
Pentru că angajatorii sunt obligați prin lege să asigure echipamentele de protecție pentru fiecare angajat în parte, vor alege cu mare atenție furnizorul. SafetyOne este unul dintre acele magazine online care poate deveni un partener de încredere pentru orice firmă prestatoare de servicii specifice unde echipamentele de protecție sunt necesare. Prețurile sunt unele accesibile, iar calitatea este una sigură.
 
SafetyOne este și producător, de aceea aici se pot confecționa uniforme și articole vestimentare la cerere. O afacere are parte de apreciere dacă angajații sunt îmbrăcați la fel și poartă toți însemnele firmei respective. De la SafetyOne se poate efectua o comandă, fără a se ține cont de un număr minim de uniforme.
 
În pagina oficială safetyone.ro lista completă de articole vestimentare și accesorii este disponibilă. De aici se mai pot cumpăra căști de protecție, lanterne, genți impermeabile destinate deplasărilor și alte produse menite să ușureze munca angajaților.  SafetyOne este un producător de încredere care asigură implicit sentimentul de siguranță al oamenilor la locul de muncă, prin echipamentele de calitate puse la dispoziție.
 
 
Date de contact:   0800 800 047
sales@safetyone.ro
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.