Săptămâna Premierelor la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret “Jean Constantin”

Sediul Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret “Jean Constantin”, foto: facebook/ Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret “Jean Constantin”Este Săptămâna Premierelor la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret “Jean Constantin” din Constanța .


Începem luna aprilie în forță, și am pregătit pentru tine nu una, nu două ci trei premiere. Și nu, nu este o păcăleală de 01 aprilie!

Vino la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” vineri 01 aprilie, sâmbătă 02 aprilie și duminică 03 aprilie să vezi 3 filme mult așteptate: Sonic the Hedgehog, Madres paralelas/Mame paralele și Morbius., transmit reprezentanții  Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret “Jean Constantin” din Constanța .



Sonic the Hedgehog: o nouă adaptare după binecunoscuta serie de jocuri video, o experientă pentru publicul de toate vârstele! Robotnik se întoarce cu un nou partener, Knuckles, și pornește în căutarea unui smarald care are puterea să clădească, dar și să distrugă civilizații. Sonic face echipă cu Tails, și împreună se îmbarcă într-o nouă aventură. Ținta? Găsirea smaraldului  înainte ca acesta să cadă pe mâini greșite. Te așteptăm vineri, 01 aprilie de la ora 14:00 și sâmbătă și duminica de la ora 10:30.


Madres Paralelas/Mame paralele, un film de Pedro Almodóvar, care surprinde emoțiile cameleonice înscrise pe chipurile unor femei bântuite de propriile secrete. Fotografa Janis (Penélope Cruz) și adolescenta Ana (Milena Smit), două femei singure, care au rămas gravide accidental, se întâlnesc pe coridorul spitalului în care urmează să nască. Janis, o femeie la vârsta a doua, nu regretă și se simte împlinită, în timp ce Ana este speriată și traumatizată. Filmul rulează sâmbătă și duminică, de la ora 17:30.


Lungmetrajul Morbius, descris de critici ca fiind o capodoperă Marvel, îl are în prim plan pe personajul de benzi desenate, Dr. Michael Morbius – vampirul viu. Având o boală rară a sângelui și hotărât să-i salveze pe ceilalți care au aceeași soartă, Dr. Morbius (Jared Leto, câștigătorul Premiului Oscar) încearcă un tratament periculos. După ce pare să aibă un succes uimitor, o parte întunecată din el se dezlănțuie. Răul va fi învins de bine? Sau Morbius va ceda noilor lui porniri misterioase? Michael Keaton, Jared Leto, Matt Smith, Jared Harris și Adria Arjona vă dau întâlnire vineri, de la ora 20:00, și sâmbătă și duminică de la 15:00 si 20:00.


Biletele le găsiți accesând link-ul https://www.centruljeanconstantin.ro/program sau la casieria centrului din B-dul Ferdinand nr.56, înainte cu 30 de minute de începerea proiecțiilor.
 

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ce achiziție a făcut Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada” înainte de evenimentul „Zilele Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret Jean Constantin - 6 ani de la inaugurare” (DOCUMENTE)

19 Apr 2024 560

Premiera filmului ,,Marele jaf al tramvaiului”, în Constanța

13 Apr 2024 523

Constanța Zilele Centrului Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” - 6 ani de la inaugurare

29 Mar 2024 614

Constanța Eveniment de lansare a albumului foto-documentar cu titlul „Mărțișoarele Flotei Naționale Române 1913. Colecția Anghel Georgian’’

06 Mar 2024 827

Crăciun de poveste, la Constanța

28 Nov 2023 1126

Documentarul “Flavours of Romania”, în premieră la Constanța de Ziua Dobrogei. OMD Mamaia Constanța inițiază noi proiecte alături de jurnalistul Charlie Ottley

15 Nov 2023 790

LIVE TEXT Primăria Constanța celebrează Ziua Dobrogei la CMET Jean Constantin, alături de jurnalistul britanic Charlie Ottley (GALERIE FOTO)

14 Nov 2023 1100

Jurnalistul britanic Charlie Ottley vine la Constanța pentru Ziua Dobrogei. La Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” va rula documentarul ”FLAVOURS OF ROMANIA-DOBROGEA„

03 Nov 2023 2270

Ziua Imnului Național al României, celebrată la Constanța Program cultural – artistic complex și atractiv la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” (FOTO +VIDEO)

28 Jul 2023 1410

LIVE TEXT Ziua Limbii Tătare, marcată la Constanța. Spectacol organizat de UDTTMR (GALERIE FOTO+VIDEO)

05 May 2023 1553

LIVE VIDEO pe Facebook ZIUA de Constanța Conferința „Suntem și devenim ceea ce gândim”, susținută de prof. dr. Dumitru Constantin Dulcan la Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

15 Feb 2023 4230

Eveniment de Ziua Dobrogei Vernisajul expoziției "Datina 100 de ediții", la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret "Jean Constantin" (GALERIE FOTO)

14 Nov 2022 1602

Cât plătește Primăria pentru Festivalul Internațional de Film de la Constanța (DOCUMENTE)

15 Aug 2022 2007

Mozaic Cultural la Constanța! Un spectacol pe note și acorduri muzicale. Când are loc evenimentul

18 Jul 2022 1396

Constanța culturală Maia Morgenstern vine la Constanța, pe scena Centrului “Jean Constantin”

13 Jun 2022 1750