Șase școli și licee din județul Constanța își modifică scenariile de funcționare

  • Modificări privind scenariile de funcționare pentru 6 unități de învățământ din județul Constanța.

Astăzi, 28 octombrie a.c., prefectul județului Constanța, Silviu-Iulian Coșa, a convocat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, în sistem electronic, pentru votarea hotărârii nr. 56 a CJSU Constanța. Aceasta prevede modificarea scenariilor de funcționare în 6 unități de învățământ din județul Constanța.
 
Astfel, s-a votat în unanimitate trecerea din scenariul 2, în scenariul 3, pentru Școala Gimnazială „Petre Ispirescu” Constanța (până pe 11 noiembrie, pentru grupa mijlocie, un elev confirmat), Școala Gimnazială „Mihail Sadoveanu” Medgidia (până pe 10 noiembrie, pentru o clasă a VIII-a, un elev confirmat), Liceul Teoretic „Lucian Blaga” Constanța (până pe 9 noiembrie, pentru o clasă a XI-a, un elev confirmat), Școala Gimnazială „Grigore Moisil” Năvodari (până pe 11 noiembrie, pentru o clasă a IV-a, un cadru didactic confirmat) și Școala Gimnazială „George Enescu” Năvodari (până pe 8 noiembrie, pentru o clasă a VIII-a, un elev confirmat).
 
Totodată, Liceul Tehnologic Cogealac trece din scenariul 3, în scenariul 2, ca urmare a finalizării perioadei în care a fost aprobat prin CJSU scenariul 3.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.