Scandal în Senat. Diana Șoșoacă refuză să poarte mască. A intervenit poliția

  • Scandal în senat, provocat de Diana Șoșoacă.

 A fot scandal în Senat. Diana Șoșoacă a refuzat să poarte masca de protecție. Poliția a fost chemată să intervină, informează Antena 3.

Scandalul s-a petrecut deoarece Diana Șoșoacă a refuzat să poarte masca de protective anti –Covid-19.

A fost apelat numărul de urgență 112 pentru a se sesiza faptul că Șoșoacă nu respectă normele de protective sanitară.

Senatorii au atenționat-o, solicitându-I să poarte masca, însă ea a refuzat.
 
Este prima data când un senator al României, Nicoleta Paliuc, apelează la 112.
 

Vă rog, doamna preşedinte, să puneţi în practică regulamentul şi să cereţi colegilor noştri care astăzi se află în Parlamentul României, în scaunele pe care i-au trimis românii, să respecte legea (...).

În Parlamentul României, până nu punem în aplicare ceea ce le-am solicitat, deci senatorii trebuie să-şi facă datoria. Vor merge la colegii noştri şi le vor cere, respectuos, să se conformeze, a afirmat Pauliuc.

Alina Gorghiu, vicepreşedinte al Senatului şi preşedinte de şedinţă, a transmis că nu va accepta ca în sala de plen să existe senatori care nu respectă legea.
 

Vă rog să îmi permiteţi, stimaţi colegi, să fac acest apel la dumneavoastră. Cât conduc eu şedinţele de la acest microfon, nu voi accepta ca în sala de plen să existe senatori care să nu respecte legea, să nu poarte mască şi, cu atât mai mult, să vină la tribună şi să ia cuvântul, deşi ştiu că încalcă legea cu privire la acest aspect.

În afară de doamna Iovanovici Şoşoacă, pe care o văd fără mască, mai există cineva în sală care să nu respecte legea la acest moment? (...). Dat fiind faptul că dispoziţiile legale sunt foarte clare în acest moment, stimată coleg senator, o să vă rog să vă conformaţi normelor legale în vigoare (...).

Cine nu va respecta această condiţie prevăzută de legea din România, pe care fiecare cetăţean are obligaţia să o respecte, nu va lua cuvântul de la acest microfon cât timp eu conduc şedinţa, a subliniat Gorghiu.


Într-un final, Diana Şoşoacă s-a conformat regulamentului, şi-a pus masca de protecţie şi i s-a permis să vină la tribună pentru a lua cuvântul.

UPDATE. Oficial de la Poliție

Astăzi, 22 noiembrie a.c., în jurul orei 15:15, a fost sesizat prin apel 112 faptul că la o ședință a Senatului  nu sunt respectate prevederile Legii55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, în sensul că sunt persoane care nu poartă masca de protecție.

Polițiști din cadrul Secției 17 relaționează cu structura de Afaceri Interne a Senatului României, în vederea stabilirii situației de fapt.


Sursă foto: Antena 3

Citește și: Constanța, în scenariul roșu! Un nou protest în fața Prefecturii Constanța. Diana Iovanovici-Șoșoacă, prezentă la eveniment (galerie foto +video)

  Plângeri penale pe numele senatoarei Diana Șoșoacă pentru blocarea unui centru de vaccinare anti-COVID

 


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Dezvaluiri.ro Soțul Dianei Șoșoacă a agresat un tânăr la un protest de susținere a bisericii ilegale (VIDEO)

11 Jun 2022 3206

Constanța Scandal și îmbrânceli la biserica „Izvorul Tămăduirii”, care urmează să fie demolată. Prezentă și Diana Șoșoacă. Ce se întâmplă (VIDEO)

10 Jun 2022 4475

LIVE Diana Șoșoacă, prezentă la Constanța, la biserica „Izvorul Tămădurii”, care urmează să fie demolată. „Ne vom lega în lanțuri lângă această biserică! Să vedem dacă ne omori pe toți“ (GALERIE FOTO)

10 Jun 2022 2084

Diana Şoşoacă a anunţat că este membră a Partidului S.O.S. România

30 May 2022 1531

Diana Șoșoacă a sesizat poliția că i-a fost fost atacată casa cu ouă

17 Apr 2022 785

Senatoarea Diana Șoșoacă, procedură urgentă împotriva Guvernului, la Curtea de Apel Constanța

23 Mar 2022 1306

Senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă, în proces cu Guvernul României, la Constanța. Răspunsul judecătorilor de la Curtea de Apel

19 Mar 2022 1785

Diana Șoșoacă, amendată cu 5.000 lei pentru afirmații discriminatorii. Ce a spus senatoarea despre Raed Arafat

12 Jan 2022 1171

Protest al deputaţilor AUR în plen pentru retragerea proiectului certificatului verde "Libertate fără certificate"

20 Dec 2021 983

Filmul evenimentelor în scandalul în care este implicată Diana Șoșoacă. Aceasta a reclamat că jurnaliştii italieni aveau droguri

15 Dec 2021 1078

Poliția Capitalei, precizări după scandalul între Diana Șoșoacă și jurnaliștii italieni. Soțul său ar fi agresat un agent

14 Dec 2021 1140

Diana Şoşoacă „Dacă veți impune vaccinarea obligatorie, scot mulți români în stradă“

25 Nov 2021 1155

Preşedintele Comisiei pentru apărare din Senat va sesiza poliția după scandalul provocat de Diana Șoșoacă

22 Nov 2021 1053

DIICOT preia dosarul Plângeri penale pe numele senatoarei Diana Șoșoacă pentru blocarea unui centru de vaccinare anti-COVID

17 Nov 2021 1288

Constanța, în scenariul roșu! Un nou protest în fața Prefecturii Constanța. Diana Iovanovici-Șoșoacă, prezentă la eveniment (galerie foto +video)

26 Sep 2021 11986