Schimbare de comandă la Batalionul 345 Artilerie “Tomis” Medgidia

La finele săptămânii trecute, la sediul Batalionului 345 Artilerie “Tomis” din localitatea Medgidia a avut loc ceremonialul militar organizat cu prilejul predării - primirii funcţiei de comandant de batalion.

Activitatea a debutat cu primirea raportului de către comandantul Brigăzii 9 Mecanizată "Mărășești", colonelul Dorin Toma, trecerea în revistă a formaţiei urmată de intonarea Imnului Naţional. 

Ulterior, s-a dat citire ordinului de numire în funcţia de comandant al Batalionului 345 Artilerie "Tomis".
 

Noul comandant, locotenent colonelul Daniel Ovidiu Axente (foto sus), a preluat Drapelul de Luptă al batalionului de la şeful de stat major, locotenent colonelul Gheorghe Cristian Mereuţă.


În cuvântul său, comandantul Brigăzii 9 Mecanizată "Mărășești" a urat succes locotenent colonelului Daniel Ovidiu Axente în activităţile pe care acesta le va desfăşura în cadrul structurii. Activitatea militară s-a încheiat cu defilarea efectivelor participante la ceremonial.

Alături de personalul Batalionului 345 Artilerie “Tomis”, la activitate au mai fost prezenţi şi reprezentanţi ai autorităţilor publice locale din localitatea Medgidia, cadre militare active şi în rezervă, foşti comandanţi ai batalionului şi membrii familiilor cadrelor militare.

Locotenent colonelul Daniel Ovidiu Axente s-a născut la data de 16 februarie 1973 în Galați. Este căsătorit şi are un copil.


Ofițerul a absolvit cursurile Facultăţii de Comandă şi Stat Major din cadrul Universităţii Naţionale de Apărare "Carol I" în anul 2014 şi până la data de 1 aprilie 2017 și-a desfășurat activitatea la comandamentul Brigăzii 9 Mecanizată “Mărășești” din Constanța.

Sursa text şi foto: Facebook.com/Brigada9Mecanizata
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Lucian

02 Jun, 2019 08:26

Si eu am fost militar in aceasta unitate in 1994!

fara nume

26 Aug, 2018 05:51

Am făcut armata la UM 01392 Brigada 13 Artilerie Medgidia... Unde a dispărut această unitate???

cotoia

05 May, 2017 21:09

Mult succes! Se intinereste armata! Multe realizari va doresc si satisfacții profesionale!

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.