Schimbări de cenzori la Stizo Nuclear SA Cernavodă

Adunarea Generală a Asociaţilor societăţii Stizo Nuclear SA, societate pe acţiuni, cu sediul social în Cernavodă, întrunită în conformitate cu art. 121 din Legea nr. 31/1990, cu modificările şi completările ulterioare, în prezenţa tuturor acţionarilor societăţii, a aprobat cu unanimitate de voturi următoarele: revocarea cenzorilor societăţii: Alina Stratu, Mariana Nuţu şi Elena Pantea, deoarece mandatele lor de cenzori au expirat; revocarea Oanei Şerbu Oana, din calitatea de cenzor supleant, deoarece mandatul de a expirat.
 
O altă decizie a vizat numirea în calitate de cenzori a următoarelor persoane: Mariana Nuţu, Elena Pantea, Oana Şerbu-Popa. Adunarea a decis şi acordarea unei împuterniciri pentru Gigel Scarlat, în vederea îndeplinirii tuturor formalităţilor necesare privind înregistrarea  şi publicarea prezentei hotărâri în Monitorul Oficial al României, Partea a IV-a.
 
Acţionarii societăţii Stizo Nuclear SA sunt persoanele juridice: Vinci Energies – SRL şi Spoting – SA.
 
Stizo Nuclear SA este societatea câştigătoare. SC Stizo Nuclear SA Cernavoda a luat fiinţă prin reorganizarea Trustului de Lucrări Speciale şi Izolaţii Tehnologice (TLSIT) şi este o societate cu profil de execuţie a lucrărilor în construcţii, având un colectiv de profesionişti cu experienţă şi reputaţie în domeniile în care îşi desfăşoară activitatea.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Firme Constanța Dmitrii Buciuşcanu, numit în funcția de director general al Stizo Nuclear SA

12 Feb 2024 940

Ce societate a semnat recent cu SN Nuclearelectrica SA (document)

17 Jul 2019 1710

Cezar Drăgoi, reales administrator şi preşedinte al Consiliului de Administraţie al Stizo Nuclear SA

31 Dec 2018 3150

Schimbări de administratori la Stizo Nuclear SA Cernavodă

09 Dec 2014 4149