Schimbări în Consiliul de Administraţie al BTT Perla Costineştiului. Cine sunt administratorii numiţi

Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor societăţii BTT Perla Costineştiului s-a întrunit în şedinţă la data de 11 ianuarie 2019, la sediul din localitatea Costineşti, pentru a lua mai multe hotărâri cu privire la conducerea firmei. Datele au fost publicate recent în Monitorul Oficial al României.
 
Astfel, s-a luat act de completarea componenţei Consiliului de Administraţie, ca urmare a încetării la data de 12 ianuarie a mandatului Silviei Roşca. Tot ea a fost numită pe o durată de 4 luni, cu posibilitatea prelungirii până la maximum 6 luni.
 
Aceeaşi situaţie şi în cazul lui Alexandru Constantin Ciucă, cel căruia i-a încetat mandatul la data de 12 ianuarie, fiind numit pentru o perioadă de 4 luni, cu posibilitatea extinderii la 6 luni, în funcţia de membru al Consiliului de Administraţie BTT Perla Costineştiului.
 
A fost mandatat directorul general al societăţii, Dumitru Munteanu, pentru a întreprinde toate formalităţile cu privire la publicarea şi înregistrarea hotărârii AGOA a BTT Perla Costineştiului SA la Registrul Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa.
 
Citeşte şi:

Mandatele administratorilor provizorii ai BTT Perla Costineștiului au fost prelungite 

Acţionarii societăţii BTT Perla Costineştiului, convocaţi în AGOA. Ce achiziţii a efectuat firma 

Ce cuprinde ordinea de zi a Adunării Generale a Acționarilor BTT Perla Costineștiului 
 

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.