Schimbări în firma Trade Activation Group SRL. Noul administrator este din Constanța

  • Societatea Trade Activation Group SRL le are ca asociate pe Irina Datcu, Simona - Iosefina Buta și Ana-Cristina Voicu.


În Monitorul Oficial, partea a IV-a, cu numărul 4.061, din data de 13 septembrie 2023, a fost publicată hotărârea nr. 2 din 8 august 2023 a Adunării Generale a Asociaților Trade Activation Group SRL.


Asociaţii, Irina Datcu (născută în oraşul Hârşova, județul Constanţa, domiciliată în Bucureşti, deţinând un număr de 1.000 de părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei fiecare parte socială şi o valoare totală subscrisă şi vărsată de 10.000 lei, reprezentând 40% din capitalul social), Simona - Iosefina Buta (născută în municipiul Giurgiu, județul Giurgiu, domiciliată în municipiul Constanţa, deţinând un număr de 1.000 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei fiecare parte socială şi o valoare totală subscrisă şi vărsată de 10.000 lei, reprezentând 40% din capitalul social) și Ana-Cristina Voicu (născută în municipiul Constanţa, domiciliată în Bucureşti, deţinând un număr de 500 de părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei fiecare parte socială şi o valoare totală subscrisă şi vărsată de 5.000 lei, reprezentând 20% din capitalul social), în baza Legii nr. 31/1990, republicată, au hotărât:


Articolul 1

Se cesionează de către Irina Datcu un număr de 250 de părţi sociale din totalul de 1.000 de părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei fiecare parte socială şi o valoare totală de 2.500 lei, reprezentând 10% din capitalul social al societăţii, către Simona - Iosefina Buta.
În urma cesiunii de părţi sociale structura acţionariatului Trade Activation Group SRL este:
Irina Datcu - deţinând un număr de 750 de părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei fiecare parte socială şi o valoare totală subscrisă şi vărsată de 7.500 lei, reprezentând 30% din capitalul social,

Simona - Iosefina Buta - deţinând un număr de 1.250 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei fiecare parte socială şi o valoare totală subscrisă şi vărsată de 12.500 lei, reprezentând 50% din capitalul social,
Ana-Cristina Voicu - deţinând un număr de 500 de părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei fiecare parte socială şi o valoare totală subscrisă şi vărsată de 5.000 lei, reprezentând 20% din capitalul social.



Articolul 2


Se revocă din funcţia de administrator Ana-Cristina Voicu, care se descarcă de gestiune şi faţă de care nu există obligaţii de niciun fel în sarcina sa faţă de societate sau faţă de asociaţi, şi se numeşte în funcţia de administrator Costin – Andrei Buta, născut și domiciliat în municipiul Constanţa. Mandatul noului administrator este de 10 ani de la numire. Acesta va avea puteri depline.


Toate celelalte prevederi ale actului constitutiv rămân neschimbate.
 

Despre Trade Activation Group SRL

Potrivit termene.ro, platformă consultată vineri, 15 septembrie 2023, firma Trade Activation Group SRL a fost înființată în anul 2021, adresa sediului social este la Dudu, în județul Ilfov, iar obiectul de activitate este „Activități ale agențiilor de publicitate“.

În 2022, Trade Activation Group SRL a avut o cifră de afaceri de 1.016.746 lei, un profit de 68.366 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 2.

Platforma termene.ro informează că Trade Activation Group SRL nu are contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.


Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.


Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța


Citește și:

Firme Constanța
Stan Prodemo Construct, înființată la Cobadin. Cine e fondator și administrator



 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.