Schimbări în societatea Loc de Joacă Ray-Tan SRL

  • Unul dintre asociați s-a retras din societatea Loc de Joacă Ray-Tan SRL.
  • Astfel, Valentin Viorel Oiță-Bucur devine asociat unic.
Societatea Loc de Joacă Ray-Tan SRL, prin Hotărârea nr. 1/2020, prin asociații Roxana Monica Borcan și Valentin Viorel Oiță-Bucur, a hotărât retragerea din societate a Roxanei Monica Borcan, cu cesiunea la valoarea nominală, a părții sociale deținute către Valentin Viorel Oiță-Bucur, care devine astfel asociat unic, deținând întreg capitalul social de 220 lei, 100% participare la profit și pierderi.
 
Totodată, asociații au hotărât închiderea punctului de lucru din municipiul Constanța.
 
Cedentul, Roxana Monica Borcan transmite iar cesionarul și Valentin Viorel Oiță Bucur preia împreună cu activul și pasivul societății, toate drepturile și obligațiuniile prezente și viitoare ce decurg din deținerea părților sociale, atât a celor deținute cât și a celor cedate, inclusiv achitarea tuturor datoriilor societății către bugetul de stat și alte persoane fizice sau juridice de orice natură, existente și neachitate până la data prezentei hotărâri, atât cele evidențiate, cât și cele care vor apărea ca urmare a unor acțiuni de control. Cesiunea s-a făcur conform prevederilor art. 202 alin. (1) din Legea nr. 31/1990, modificată și republicată.
 
Citește și:

Firmele Save & Self Company Guard și Logistic Montserv Sistems își schimbă sediul

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Firme Constanța Valentin-Viorel Oiţă-Bucur, patronul Save & Self Security SRL, s-a retras din firma Loc de Joaca Ray-Tan SRL

05 Mar 2024 522

Save & Self Escort Protect SRL, fondată de Valentin Oiță-Bucur a intrat în insolvență! Care sunt datoriile

14 Oct 2022 2724