Actualitate

SCJU vrea să achiziționeze servicii de consultanță în relația cu casele de asigurări de sănătate (document)

Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei“ din Constanța intenționează să achiziționeze servicii de consultanță de specialitate în relația cu casele de asigurări de sănătate. Anunțul referitor la acest contract a fost publicat pe SEAP și expiră la data de 3 august. Valoarea estimată a contractului este de 42.500 de lei.
 
Contractul are ca obiect prestarea servicii de consultanță de specialitate cu ocazia perfectării/urmăririi contractelor încheiate între SCJU Constanța și casele de asigurări de sănătate, până la 31.12.2018. Principalele atribuții sunt: supravegherea modalității de îndeplinire a obligațiilor furnizorului de servicii medicale aflat în contract cu casele de asigurări; informarea furnizorului de servicii medicale cu privire la modalitățile de corectare a erorilor și optimizarea proceselor în vederea derulării contractelor cu casele de asigurări, astfel încât clauzele financiare din contractele încheiate cu casele de asigurări să fie favorabile furnizorului de servicii medicale; organizarea întâlnirilor informale cu privire la derularea contractelor cu casele de asigurări, identificarea de noi oportunități în vederea lărgirii sferei de colaborare; verificarea modalității de îndeplinire a contractelor cu casele de asigurări, atât din punct de vedere valoric (încadrarea în bugetele stabilite prin contract) cât și din punct de vedere al serviciilor medicale; colaborarea cu managerul (căruia îi raportează situațiile în mod direct), cu comitetul director al furnizorului, serviciul de statistică și serviciul economic, în cadrul unor proceduri interne stabilite de către furnizorul de servicii medicale, astfel încât contractele cu casele de asigurări să se desfășoare în parametrii favorabili furnizorului de servicii medicale, cu respectarea legii.
 
Contractul e valabil până la finele anului 2018. Operatorul economic trebuie să prezinte oferta și documentele solicitate la Registratura unității în plic închis, numerotate pe fiecare pagină, însoțite de o scrisoare de înaintare care să cuprindă următoarele elemente: denumire ofertant, denumire achiziție și obiectul achiziției. Ofertele se vor depune până la data solicitată în anunț. Specificațiile tehnice și documentele/declarațiile solicitate se obțin în baza unei cereri transmise autorității contractante la adresa de e-mail: achizitii@spitalulconstanta.ro. 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

A fost inaugurat. Compartimentul de îngrijiri paliative „Casa Soarelui“, contract cu CJAS. Se pregătesc protocoalele pentru pacienţii oncologici (galerie foto)

23 May 2019 642

Ce firmă va livra consumabile pentru mai multe secții ale Spitalului Județean Constanța (document)

18 May 2019 515

Ce firmă va furniza materiale sanitare Spitalului Judeţean Constanţa (document)

16 May 2019 353

Lucrările de reabilitare au fost finalizate „Casa Soarelui“ din Constanţa îşi deschide porţile

16 May 2019 1760

Ce societate va actualiza sistemul „Hipocrate“ al Spitalului Judeţean Constanţa (document)

15 May 2019 539

Ce firme vor furniza materiale sanitare Spitalului Județean Constanța (document)

13 May 2019 435

Salvaţi de la moarte sigură. Operaţii dificile la Spitalul din Constanţa. Una după un accident la Tulcea alta dupa accidentul aviatic de la Tuzla

11 May 2019 3621

Spitalul Județean Constanța Mii de persoane au cerut ajutorul medicilor în minivacanța de Paște și 1 Mai

02 May 2019 669

Ce firmă se va ocupa de curăţenie în Spitalul Judeţean Constanţa (document)

27 Apr 2019 586

Sondaj de opinie Ce cred cititorii ZIUA de Constanţa despre eficienţa controalelor efectuate noaptea la spitale de ministrul Sănătăţii?

22 Apr 2019 495

Ceremonie de decorare Delegaţia Spitalului Judeţean Constanţa, alături de Preşedintele Klaus Iohannis

16 Apr 2019 3508

Cazul fetei arse de la Sfântul Gheorghe, judeţul Tulcea, plimbată printre spitale. Ce a precizat Sorina Pintea, ministrul sănătăţii (video)

16 Apr 2019 1297

Sondaj de opinie Credeţi în eficienţa controalelor efectuate noaptea la spitale de ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea?

15 Apr 2019 1159

"Era şi cazul" Ce a declarat ministrul sănătăţii, Sorina Pintea, legat de măsurile luate de conducerea Spitalului Judeţean în urma controlului

12 Apr 2019 1308

Sancțiuni la Spitalul Județean de Urgență Constanța după vizita ministrului Sănătății. Asistenta șefă de la Neurologie, demisă

12 Apr 2019 1865