Scos la vânzare din nou, cu 4,5 milioane de euro Hotelul Alcor din Mamaia nu şi-a găsit cumpărător (galerie foto)

Cine vrea să administreze o unitate de cazare din staţiunea Mamaia şi deţine suma de 4.500.000 de euro poate achiziţiona Hotelul Alcor. Iniţial, anunţul de vânzare a fost publicat în luna februarie, iar pe 10 august, acesta a fost actualizat, ceea ce înseamnă că hotelul încă nu şi-a găsit cumpărător.
 
Potrivit anunţului postat pe olx.ro, Hotelul Alcor este amplasat în zona de nord a staţiunii Mamaia, chiar lângă plajă. Are o arhitectură deosebită, în formă de două arcuri de cerc, astfel încât din fiecare balcon să fie vizibile plaja şi marea.
La parterul cu o suprafaţă de 3.000 mp sunt amplasate un restaurant cu terasă, o pizzerie şi café-bar cu terasă, săli de conferinţă cu terase, recepţie şi lobby generos, un spaţiu comercial, unul dedicat jocurilor recreative - biliard, tenis de masă, loc de joacă pentru copii. De la etajul unu la etajul cinci, sunt situate cele 120 de camere şi apartamente: 105 camere duble, cinci camere triple şi zece apartamente.Toate camerele şi apartamentele au balcoane individuale şi dispun de băi proprii, fiind dotate cu televizor color, telefon şi minibar. În luna iunie 2013, s-a finalizat execuţia unei instalaţii electrice noi pentru aer condiţionat, ce acoperă integral necesităţile hotelului. La etajul 1, se află un spaţiu multifuncţional cu terasă generoasă spre mare, având o suprafaţă de 525 mp. Acesta dispune de dublu acces din parcarea hotelului şi dinspre mare. Complexul beneficiază de trei lifturi şi de trei scări de acces. Dispune, totodată, de o centrală termică profesională pe gaz, complet automatizată. Etajele 1 - 5 au o suprafaţă de 1.020 mp fiecare. Suprafaţa construită totală a complexului este de 8.625 mp, iar suprafaţa terenului aferent complexului este de 4.200 mp, incluzând parcarea.

Plajă de 4.000 de metri pătraţi

Plaja Alcor White Beach cuprinde o zonă de şezlonguri şi umbrele, un beach bar, zone de joacă şi pentru practicarea diferitelor sporturi.
Întrucât mulţi dintre clienţii hotelului şi-au manifestat intenţia de a achiziţiona un apartament şi de a-l amenaja la standarde superioare, a fost elaborat un proiect de extindere şi de transformare a hotelului actual într-un complex de 5 stele tip apartments & hotel. Amplasarea, arhitectura, suprafeţele foarte generoase atât ale facilităţilor cât şi ale camerelor corespund solicitărilor unui complex de 5 stele. Potrivit anunţului de pe olx.ro, hotelul are un preţ de vânzare de 4,5 milioane de euro, negociabil.

Cine deţine hotelul

Hotelul Alcor funcţionează pe societatea Complex Alcor SA. Potrivit datelor Registrului Comerţului, societatea a fost înfiinţată în anul 1995 şi are sediul social în staţiunea Mamaia, dovedit prin contractul de vânzare-cumpărare nr. 385, din data de 24.07.1995. Capitalul social subscris este de 264.207,5 lei, integral vărsat, fiind compus din 105.683 de lei, valoarea unei acţiuni fiind de 2,5 lei. Asociaţii societăţii sunt Ion Olteanu, născut în 1975, în Constanţa, care deţine 96.565 de acţiuni, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 91,37%, şi alţi şase asociaţi, care deţin un total de 9.118 acţiuni, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 8,63%. Administrator este Ion Olteanu, iar activitatea principală a societăţii, conform codificării CAEN, este legată de „hoteluri şi alte facilităţi de cazare“.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.