Se anunţă lucrări la Pavilionul B39A din cazarma 769 Capu Midia (document)

  • Pavilionul B39A din cazarma 769 Capu Midia va fi reabilitat.
  • Contractul are o valoare estimată de 8.744.880 lei.


Ministerul Apărării - Unitatea Militară 02542 Focşani anunţă organizarea unei proceduri publice pentru atribuirea contractului „Lucrări de intervenţie la Pavilionul B39 A din Cazarma 769 Capu Midia", în valoare estimată de
8.744.880 lei. Locul principal de executare a lucrărilor - localitatea Corbu, Cazarma 769 Capu Midia. Ofertele vor fi deschise pe data de 11.06.2020, ora 15:00.


Ofertantul trebuie să prezinte informații aferente principalelor lucrări executate din care să reiasă că au fost duse la bun sfârșit în ultimii 5 ani lucrări similare în valoare cumulată de minim 8.000.000 lei, fără TVA, la nivelul a unuia sau a mai multor contracte de lucrări de aceeași natură (ce au inclus proiectarea și execuția lucrărilor. Experiența similară trebuie să privească lucrări de construire și/sau de modernizare și/sau de reabilitare de construcții civile cel puțin din categoria de importanță C, în conformitate cu prevederile Hotărârii Guvernului nr. 766/1997 pentru aprobarea unor regulamente privind calitatea în construcții, cu modificările și completările ulterioare sau realizarea de clădiri similare din punctul de vedere al complexității cu cea care face obiectul achiziției. Pentru înțelegerea cerinței, prin construcții de categoria de importanță C se va înțelege ”Construcții cu funcții obișnuite, a căror neîndeplinire nu implică riscuri majore pentru societate și natură (cum ar fi clădiri de locuințe cu mai mult de două niveluri, construcții industriale și agrozootehnic; construcții social culturale care nu intră în categoriile de importanță A și B), sau construcții cu caracteristici și funcțiuni obișnuite, dar cu valori de patrimoniu (cum ar fi clădiri de cult, muzee de importanță locală)”. Ofertantul va prezenta informații privind partea din contract pe ca are, eventual, intenția să o subcontracteze și datele de identificare ale subcontractanților propuși. Autoritatea contractantă poate respinge subcontractantul propus dacă acesta nu îndeplinește cerințele de calificare privind capacitatea sau se încadrează printre motivele de excludere și solicită ofertantului o singură dată – înlocuirea acestuia și prezentarea unui alt subcontractant.
 

Responsabili de atribuirea procedurii

Persoanele cu funcții de decizie, responsabile de atribuirea contractului, sunt: Dănuț Ungureanu, Marius Neacşu, Mihail Bădiţa, Florinel Stratulat, Ovidiu Gheorghe, Adrian Rădeanu, Ciprian Muşescu, Gabriel Grosu, Lia Nicoară, Mariana Marin.


În secţiunea Documente puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.


Citeşte şi:

Dacor Plast va repara pavilionul unei cazarme din Constanța (document)


Pavilionul A din cazarma 609 Constanţa, reparat de firma care a semnat şi contractul pentru reabilitarea Cetăţii Carsium (document)


 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.