Se caută firmă pentru furnizarea de mobilier către Camera de Conturi Constanța (document)

 
  • Curtea de Conturi a României organizează licitație pentru furnizarea de mobilier către Camera de Conturi Constanța.
 
Curtea de Conturi a României organizează licitație publică pentru furnizarea de mobilier de birou către Camera de Conturi Constanța.
 
Descrierea contractului 
Obiectul contractului il constituie achizitionarea de mobilier pentru Camera de Conturi Constanta din cadrul Curtii de Conturi a României. Numar zile pana la care se pot solicita clarificari inainte de data limita de depunere a ofertelor: 15 zile. Autoritatea contractanta va raspunde in mod clar si complet tuturor solicitarilor de clarificari in a 11-a zi inainte de data limita stabilita pentru depunerea ofertelor. Se vor respecta prevederile art. 160 din Legea nr. 98/2016, cu modificarile si completarile ulterioare si ale art. 27 din Anexa la HG nr. 395/2016 ulterioare .
 
Valoarea totală estimată este de 45.700 lei.
 

Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante

 
Florin-Daniel DEMIAN, Secretar General al Curtii de Conturi a Romaniei; Mihaela VOINEA, Secretar General Adjunct al Curtii de Conturi a Romaniei; Vali Mirela Mihalascu, Director Directia Buget, Financiar, Contabilitate din cadrul Curtii de Conturi a Romaniei; Ana PANA, Sef Serviciu juridic în cadrul Curtii de Conturi a României; Bianca Elena OANCEA - Consilier juridic în cadrul Curtii de Conturi a României; Valentina HUBATI, Sef Birou achizitii Directia de Investitii, Achizitii Publice si Patrimoniu din cadrul Curtii de Conturi a României; Cristian KOVARI, Consilier Directia de Investitii, Achizitii Publice si Patrimoniu în cadrul Curtii de Conturi a României; Ioana Madalina Calinescu, Consilier Directia de Investitii, Achizitii Publice si Patrimoniu în cadrul Curtii de Conturi a României; Mihai VIŞAN, Consilier Direcția de Investiții, Achiziții Publice și Patrimoniu in cadrul Curții de Conturi a României; Camelia MIHAI, Consilier Direcția de Investiții, Achiziții Publice și Patrimoniu din cadrul Curții de Conturi a României, Florina MARINESCU - Consilier Directia de Investitii, Achizitii Publice si Patrimoniu în cadrul Curtii de Conturi a României; Victor-Cătălin PUIU, Consilier Direcția de Investiții, Achiziții Publice și Patrimoniu din cadrul Curții de Conturi a României, Carmen ȘTEFAN Consilier Direcția de Investiții, Achiziții Publice și Patrimoniu din cadrul Curții de Conturi a României; Felicia PRIOTEASA, Consilier Directia de Investitii, Achizitii Publice si Patrimoniu în cadrul Curtii de Conturi a României, Constanta Movileanu Consilier Directia de Investitii, Achizitii Publice si Patrimoniu în cadrul Curtii de Conturi a României, Ion Stanescu - Consilier Directia de Planificare si Administrare Patrimoniu în cadrul Curtii de Conturi a României, Catalin VISAN Consilier Directia de Planificare si Administrare Patrimoniu în cadrul Curtii de Conturi a României.
 
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 03.09.2020, ora 15:00.
 
În secţiunea „Documente” puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.
 
Citește și:

Camera de Conturi Constanţa cumpără licențe pentru echipamente de comunicație tip firewall (document)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ce au găsit auditorii de la Camera de Conturi Constanța la controlul efectuat la Mircea Vodă! (DOCUMENT)

17 Mar 2024 1614

Ce nereguli au găsit auditorii de la Curtea de Conturi la Primăria Crucea, județul Constanța (DOCUMENT)

12 Mar 2024 726

UAT Adamclisi, auditată de Curtea de Conturi. Neîncasarea unei amenzi aplicate de Direcția Silvică din Constanța, pe lista deficiențelor (DOCUMENT)

10 Mar 2024 1257

Județul Constanța Audit financiar asupra situațiilor financiare consolidate ale UATC Ghindărești. Raportul Camerei de Conturi (DOCUMENT)

10 Mar 2024 957

Camera de Conturi Constanța Audit efectuat asupra situațiilor financiare raportate de comuna Pantelimon pentru anul 2022. Concluzii (DOCUMENT)

09 Mar 2024 623

Primăria comunei Grădina, verificată de auditorii Curții de Conturi a României. Ce au descoperit?

09 Mar 2024 659

Raportarea eronată a cheltuielilor și neevidenţierea creanțelor Primăria Negru Vodă, verificată de Curtea de Conturi Constanța (DOCUMENT)

08 Mar 2024 668

Opinie cu rezerve Camera de Conturi a publicat raportul de audit financiar asupra situațiilor financiare consolidate ale orașului Năvodari (DOCUMENT)

08 Mar 2024 786

Ce au găsit auditorii de la Camera de Conturi Constanța la controlul efectuat la Siliștea! (DOCUMENT)

08 Mar 2024 623

Ce au găsit auditorii de la Camera de Conturi Constanța la controlul efectuat în comuna Saraiu? (DOCUMENT)

07 Mar 2024 659

Opinie cu rezerve Camera de Conturi Constanța, raport de audit asupra situațiilor financiare ale Municipiului Medgidia (DOCUMENT)

07 Mar 2024 779

Camera de Conturi Constanța, audit de conformitate la CS Axiopolis Cernavodă. Ce au constatat auditorii publici externi (DOCUMENT)

07 Mar 2024 824

Printre deficiențele constatate, modul de urmărire și încasare a creanțelor fiscale Curtea de Conturi Constanța, control efectuat la Primăria Cherchezu (DOCUMENT)

07 Mar 2024 618

Audit financiar la Primăria Dobromir, județul Constanța Camera de Conturi a constatat o inventariere defectuoasă a mijloacelor de transport auto din cadrul primăriei (DOCUMENT)

07 Mar 2024 587

Deficiențe cu influențe semnificative asupra situațiilor financiare găsite de angajații Camerei de Conturi Constanța la primăria 23 August (DOCUMENT)

06 Mar 2024 710