Actualitate

Se caută o firmă pentru expertizarea tehnică a unor bunuri din Portul Constanţa (document)

Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa scoate la licitaţie cele trei loturi ale contractului privind expertiza tehnică a unor bunuri din Portul Constanţa: lotul 1 - Servicii de expertiză tehnică pentru obţinerea autorizaţiei de desfiinţare construcţii Port Constanţa; lotul 2 - Servicii de expertiză tehnică pod rulant, Lotul 3 - Servicii de expertiză tehnică a cazanelor aferente sistemelor de producere a energiei termice în Portul Constanţa. Valoarea estimată a achiziţiei este de 71.500 lei.
 
Termenul-limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 19.08.2019, ora 15:00. Ofertele depuse vor fi deschise în aceeaşi zi şi la aceeaşi oră. Cuantumul garanţiei de participare este de 30 lei - pentru lotul 1, 185 lei - pentru lotul 2 şi 500 lei - pentru lotul 3.
 
Cuantumul garanţiei de bună execuţie este de 5% din valoarea fără TVA a contractului. Operatorul economic participant trebuie să facă dovada prestării în ultimii 3 ani de servicii similare cu cele care fac obiectul contractului, a căror valoare cumulată să fie de cel puţin de 500 lei fără TVA - pentru lotul 1, de 9.000 lei fără TVA pentru lotul 2 şi de 25.000 lei fără TVA pentru lotul 3.
 

Ce cuprind cele trei loturi ale contractului

 
Lotul 1: CN APM SA Constanţa are în derulare contractul de prestări servicii „Proiectare lucrări de demolare construcţii din Portul Constanţa“. Prin certificatul de urbanism obţinut de Primăria Municipiului Constanţa a fost solicitată o expertiză tehnică ce nu face obiectul contractului care se doreşte a fi încheiat. Astfel, pentru continuarea demersurilor necesare obţinerii în final a autorizaţiei de desfiinţare, este necesară achiziţia serviciilor de elaborare a unei expertize tehnice, aşa cum s-a cerut prin certificatul de urbanism.
 
Lotul 2: având în vedere vechimea în funcţionare a podului rulant, este necesară efectuarea imediată a unor investigaţii/examinări cu caracter tehnic în scopul evaluării stării tehnice, estimării duratei de funcţionare remanentă şi stabilirii condiţiilor de funcţionare în siguranţă a maşinii de ridicat. Raportul de expertiză va sta la baza prelungirii autorizaţiei de funcţionare a podului rulant.
 
Lotul 3 - Conform prescripţiilor tehnice, colecţia ISCIR, la echipamentele care au durata de funcţionare expirată se impune în mod obligatoriu verificarea tehnică în utilizare pentru investigaţii/examinări cu caracter tehnic în vederea evaluării stării tehnice, precum şi a estimării duratei de funcţionare remanentă şi stabilirea condiţiilor de funcţionare în siguranţă a cazanelor cu o putere mai mare de 400 kW.
 

Responsabili de atribuirea procedurii

 

Ofertantul nu trebuie sa se afle în conflict de interese cu oricare din următoarele persoane care deţin funcţii de decizie în cadrul CN Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa: Șerban Daniela - director general, Adina Baz - director general adjunct, Maria Mergiu - director economic, Patrichi Teodor - director Directia Exploatare, Hanganu Ciprian - director coordonator, Tomescu Ion - director Direcţia Tehnică, Crăciun Mădălin Alexandru - director Direcţia Comercială, Ifimov Otilia - şef Departament Achiziţii Publice, Pepi Tanase Iulian - Sef Serviciu Juridic si Contencios, KISS Laszlo Eduard - şef Sucursala Energetică Port Constanţa, Niculescu Daniel - şef Sucursala de Servicii Port Constanţa, Banias Emil Sorin - şef Sucursala Nave Tehnice Port Constanţa, Moldoveanu Antoniela - Serviciu Tehnic Reparaţii-Secretar CTE, Bola Laura Valentina - Serviciu Tehnic reparaţii-Secretar CTE(rezervă), Gamalan Nicoleta Adina - şef Birou Control Financiar Preventiv, Anca Diana Angelescu - Departament Achiziţii Publice, Constantin Brandi - şef Serviciu Patrimoniu; Sebastian Subţirică - Compartiment Tehnic Administrativ SEP; Stefan Margarit - Compartiment Tehnic Administrativ SEP, dar şi administratorii - Murgeanu Gabriela, Tivilichi Nicolae Dan, PetraşcuU Elena, Burlacu Mircea, Bătrâncă Ghiorghe, Naftali Daniel-Adrian.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.
 
 
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Două ordine privind hărţile strategice de zgomot din Portul Constanţa, publicate în Monitorul Oficial

20 Sep 2019 277

Angajaţii CN APM Constanţa, asiguraţi de Omniasig Vienna Insurance Group în caz de boală profesională, accident ori deces (document)

17 Sep 2019 517

Clădiri din subordinea CN APM Constanța, dotate cu instalații de detecție în caz de incendiu (document)

07 Sep 2019 497

Groupe Eurovest International, controlată de Violeta Ciucur, fost rector al UMC, contract adjudecat de la CN APM Constanța (document)

02 Sep 2019 848

Unique Promo SRL-D din Bucureşti va furniza materiale promoţionale către CN APM Constanţa (document)

31 Aug 2019 666

CN APM Constanţa cumpără consumabile pentru imprimante şi faxuri. Ce sumă a cheltuit (document)

30 Aug 2019 424

O firmă din Franţa a bătut palma cu CN Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa. Iată ce servicii va presta! (document)

21 Aug 2019 890

Se extind danele maritime din zonele de nord și sud ale Portului Constanța

19 Aug 2019 777

Ansamblu tehnologic, realizat de Socep SA în incinta Port Constanţa Nord

13 Aug 2019 637

Administratorii CN APM SA Constanţa vor fi revocaţi. Şedinţă a Consiliului de Administraţie la Ministerul Transporturilor

13 Aug 2019 1446

Engie România, contract de peste un milion de lei semnat cu CN Administrația Porturilor Maritime Constanța (document)

08 Aug 2019 350

Buncăr metalic suprateran pentru cereale în Portul Constanţa. Ce răspuns a primit investitorul de la Agenţia de Mediu

08 Aug 2019 632

Ce a decis Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor cu privire la plângerea Consal Trade împotriva CN APM Constanţa

01 Aug 2019 734

Achiziţie la CN APMC pentru modernizarea infrastructurii portuare prin asigurarea siguranţei navigaţiei în Portul Constanţa (document)

31 Jul 2019 594

Jumătate de milion de lei pentru staţii de lucru tip desktop şi portabile ce vor fi achiziţionate de CN APM Constanţa (document)

29 Jul 2019 640