Se caută o societate care să se ocupe de curăţenie la SPIT Constanța

  • Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local Constanța organizează licitație publică pentru a achiziția de servicii de curățenie.
Serviciul Public de Impozite, Taxe si alte Venituri ale Bugetului Local Constanța organizează licitație publică pentru a încheia un contract privind achiziția de produse de curățenie.Valoarea totală a contractului este de 32.230.116 lei.
 
Descrierea contractului
 
Obiectul constă în achiziționarea serviciilor de curățenie necesar a fi prestate în locațiile autorității contractante, inclusiv prin:

-punerea la dispoziție de către operatorul economic a resursei umane în vederea prestării serviciilor de curățenie;
-asigurarea materialelor/soluțiilor necesare curățeniei;
-asigurarea unor consumabile igienico-sanitare;
-asigurarea utilajelor necesare prestării serviciilor de curățenie;
-colectarea selectivă a deșeurilor și depozitarea acestora în recipiente amplasate în afara zonei de lucru;
-asigurarea unor servicii profesionale de curățare a suprafețelor vitrate exterioare aflate la mare înălțime;
-asigurarea unor servicii profesionale de curățare a perdelelor și draperiilor;
-asigurarea unor servicii profesionale de curățare a steagurilor.

Achiziţia are drept scop respectarea normelor de siguranță şi igienă atât pentru contribuabili în calitate de plătitori de impozite şi taxe cât şi pentru angajaţii autorităţii contractante pentru a-şi desfăşura activitatea în condiţii normale de lucru în conformitate cu legislaţia privind sănătatea în muncă. Contractul de achiziție publică nu prezintă un grad ridicat de complexitate, fiind un contract de prestări servicii cu regularitate prin care autoritatea contractantă asigură atât cetățenilor în calitate de contribuabili cât și angajaților săi, un mediu curat și igienizat. Procedura de atribuire a contractului de achiziţie publică este iniţiată sub incidenţa unei clauze suspensive, în sensul că încheierea contractului de achiziţie publică este condiţionată de alocarea creditelor bugetare cu această destinaţie.


Având în vedere dispoziţiile Legii nr. 98/2016 privind achiziţiile publice şi H.G. nr. 395/2016 cu modificările şi completările ulterioare, autoritatea contractantă precizează că va încheia contractul cu ofertantul declarat câştigător numai în măsura în care fondurile necesare achiziţiei vor fi asigurate prin alocarea creditelor bugetare cu această destinaţie de către Consiliul Local al Municipiului Constanța prin Hotărâre de Consiliu.

În cazul în care desemnarea câștigătorului și semnarea contractului cu acesta, vor avea loc la o dată ulterioară începutului perioadei pentru care s-a estimat valoarea procedurii de atribuire, valoarea contractului se va raporta la acea perioadă prin diminuarea valorilor ofertate de câștigător pentru anumite componente, corespunzător datei încheierii contractului de achiziție publică.
 
Persoanele ce deţin funcţii de decizie în ceea ce priveşte organizarea, derularea şi finalizarea acestei proceduri De atribuire, sunt următoarele: Cristina Aldea- Director Executiv, Carmen Aurelia Trentea Tatu - Director Executiv Adjunct, Daniela Iovu - şef Serviciu Achiziţii Publice- Preşedinte al comisiei de evaluare a ofertelor, Mariana Pîrleală - şef Serviciu Financiar-Contabilitate - Membru al comisiei de evaluare a ofertelor, Bogdan Nuţu- șef Serviciu Tehnic-Investiţii – Membru al comisiei de evaluare a ofertelor, Ruxandra-Irina Corbu – consilier achiziții publice Serviciul Achiziții Publice- Preşedinte de rezervă al comisiei de evaluare a ofertelor Anca-Loredana Gorgovan – inspector Serviciul Financiar-Contabilitate, membru de rezervă al comisiei de evaluare a ofertelor, Ioana Chersan - referent Serviciul Tehnic-Investiţii-Membru de rezervă al comisiei de evaluare a ofertelor.
 
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 02.04.2021, ora 15.00.

În secţiunea Documente puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria Constanța Prezentarea la ghișeele SPIT, doar pe bază de programare!

05 Apr 2024 464

Constanța Astăzi este ultima zi în care contribuabilii pot beneficia de bonificațiela plata sumelor datorate bugetului local

01 Apr 2024 368

Schema de ajutor minimis - termen de depunere al cererilor, 1 aprilie 2024, inclusiv

26 Mar 2024 505

SPIT Constanța cere insolvența Balcan Logistic SA! Firma, parte responsabilă civilmente într-un dosar DIICOT cu un presupus prejudiciu de 180 de milioane de euro

20 Mar 2024 813

Licitații publice SPIT Constanța a atribuit contracte de aproape un 500.000 lei fără TVA pentru mentenanță la aplicațiile de taxe și impozite! (DOCUMENTE)

11 Mar 2024 562

De la cine a cumpărat SPIT Constanța servicii de mentenanță la modulele sistemului informatic? (DOCUMENTE)

08 Mar 2024 476

Licitații Constanța SPIT a încheiat un contract subsecvent pentru servicii de mentenanță la module ale sistemului informatic (DOCUMENT)

06 Mar 2024 591

SPIT Constanța a atribuit noi contracte către Pink Post Solutions și TDL Soft Solutions (DOCUMENTE)

05 Mar 2024 516

De la cine a cumpărat SPIT Constanța servicii de administrare, asistență și întreținere servere software (DOCUMENTE)

03 Mar 2024 613

W3 Marketing Technology SRL încasează aproape 30.000 de euro de la SPIT Constanța. Ce servicii va presta? (DOCUMENT)

01 Mar 2024 689

Decizie definitivă a Curții de Apel Constanța Fosta gimnastă Cătălina Ponor a pierdut procesul cu SPIT și trebue să plătească impozitul pentru sala de fitness deținută în oraș

23 Feb 2024 1253

Pink Post Solutions SRL a încheiat un nou contract cu Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local Constanța (DOCUMENT)

22 Feb 2024 841

Modalități de plată online a impozitelor și taxelor locale. Ce spune Primăria Constanța

21 Feb 2024 595

Licitații Constanța SPIT pregătește 120.000 de decizii de impunere. Pink Post Solutions SRL le livrează, cu peste 84.000 de euro (DOCUMENT)

16 Feb 2024 777

Detalii despre taxa de dezvoltare și promovare a turismului. Iată ce spune Primăria Constanța

06 Feb 2024 655