Se închid mai multe puncte de lucru, deţinute de Lumina Instituţii de Învăţământ SA la Constanţa

 
În Monitorul Oficial al României a fost publicată hotărârea nr. 03 din 07.04.2020 a adunării generale extraordinare a acţionarilor societăţii Lumina Instituţii de Învăţământ SA.
 
Precizăm că pe societatea Lumina Instituţii de Învăţământ SA        funcţionează Liceul Internaţional de Informatică din Bucureşti, Constanţa, International School of Bucharest, International School of Oradea, Centrul de Educaţie Lumina, Şcoala Spectrum din Bucureşti, Constanţa Iaşi, Cluj şi Ploieşti, Şcoala de Fotbal Lucian Sanmartean – Lumina.
 
Gursoy Fatih, cetăţean turc, născut în Turcia, domiciliat în Turcia, cu reşedinţa în România, Bucureşti, Goktas Fatih, cetăţean român, de naţionalitate turcă, născut în Turcia, cu domiciliul în România, municipiul Bucureşti, Ozdemir Murat, cetăţean român, de naţionalitate turcă, cu domiciliul în Turcia şi reşedinţa în România, Bucureşti, Akyol Hamdi, cetăţean român, de naţionalitate turcă,  născut în Turcia, domiciliat în România, Bucureşti, şi Chatzi Chousein Sali, cetăţean grec, născut în Grecia, domiciliat în Grecia, cu reşedinţa în România, Bucureşti, în calitate de acţionari deţinând 100% capitalul social al societăţii  Lumina Instituţii de Învăţământ SA, societate pe acţiuni, organizată şi funcţionând conform legislaţiei din România, având sediul social în Bucureşti, au porbat unele decizii pe data de 07.04.2020.
 
Astfel, s-a decis radierea mai multor puncte de lucru din: Bucureşti, Sectorul 3, Bulevardul Energeticienilor nr. 9-11; Bucureşti, Sectorul 3, strada Şapte Drumuri nr. 13, cantina din municipiul Constanţa, bd. Tomis, Grup Scolar Tomis nr. 153, judeţul Constanţa; activităţi de asistenţă Medicală Ambulatorii, Cabinet Medical de pe bd. Tomis nr. 153, Grup Scolar Tomis din municipiul Constanţa; magazin alimentar din municipiul Constanţa, bulevadul Tomis, Grup Şcolar Tomis, judeţul Constaţa; cantin şi magazin alimentar din  Bucureşti, Şoseaua Gării Căţelu.
 

Lumina Instituţii de Învăţământ SA, în datele Registrului Comerţului 
 

Înființată în anul 2017, firma are sediul social în Bucureşti. Societatea provine din schimbare sediu în alt județ. Capitalul social subscris de 2.301.561,5 lei, integral vărsat, este compus din 4.603.123 acţiuni nominative. Valoarea unei acţiuni este de 0,5 lei. Lumina Instituţii de Învăţământ SA are ca obiect de activitate învăţământ secundar, tehnic sau profesional. Firma are următoarele puncte de lucru: Bucureşti, strada Balta Albina, Centru Educaţie Lumina; Şcoala Gimnazială Internaţională Spectrum în municipiul Ploieşti, judeţul Prahova; Şcoala Gimnazială Spectrum Constanţa; Şcoala Gimnazială Internaţională de Informatică Bucureşti; Liceul Teoretic Internaţional de Informatică Bucureşti; Şcoala Gimnazială Internaţională Spectrum din Iaşi; Şcoala Primară Internaţională Spectrum din Cluj-Napoca; Liceul Teoretic Internaţional de Informatică Constanţa. În anul fiscal 2015, firma cu 492 de salariaţi a declarat o cifră de afaceri de 41.046.940 de lei şi un profit de 5.933.106 lei. De asemenea, în anul fiscal 2016, firma a avut 306 salariaţi, o cifră de afaceri de 45.674.623 de lei şi o pierdere de 1.489.927 de lei. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: 56 de salariaţi, cifră de afaceri de 42.379.608 lei, şi un profit de 6.577.407 lei.
 
Citeşte şi:
 
Şcolile Lumina nu se închid Managerul Liceului Internaţional de Informatică, Mustafa Bedir - „Funcţionăm în baza legislaţiei române“

Primăria Constanţa, la judecată cu Liceul de Informatică. Iată ce au decis magistraţii Tribunalului Constanţa!

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.