Se înființează un nou parc eolian la Pecineaga. Cine este investitorul

  • Agenția de mediu a decis că nu este necesară evaluarea impactului asupra mediului
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul societății Wep Technology Investment SRL.
 
Societatea dorește să contruiască un parc eolian CEE Pecineaga II – 48 Mw, fundații și platforme aferente centralelor eoliene, stație electrică de transformare proprie, rețele de cabluri electrice subterane pentru interconectare, drumuri de acces, racorduri la DJ 392 și DJ 394, modernizare drumuri de exploatare, lucrări de protecție și traversări ale canalelor de irigații. Agenția de mediu a decis că nu este necesară evaluarea impactului asupra mediului.
 
Proiectul va fi amplasat în extravilanul comunei Pecineaga,  județul Constanța, pentru care a fost emis Acordul de Mediu nr. 36/17.11.2011, revizuit în data de 05.01.2012, actualizat în data de 27.09.2021 prin anexa nr. 14.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http:\\apmct.anpm.ro.
 
Wep Technology Investment SRL
 
Societatea a fost înființată în anul 2020 și are sediul social în Pecineaga, pe strada Ștefan cel Mare. Activitatea principală, conform codului CAEN, este „Producția de energie electrică”. Asociați în firmă sunt Iros Brave 21 SRL, cu 71,7% și Eurowind Energy AS, cu sediul în Danemarca, care deține 28,29%. Adrian Dobre este administratorul companiei. Pentru anul 2020, firma a raportat 2 salariați, cu o cifră de afaceri 0, și o pierdere de 79.890 lei.
 
Conform confidas.ro, Adrian Dobre mai este administrator la Cheap Energy Company SRL, Eurowind Energy SRL, Ewe Eolian SRL, Ewe Frumusita SRL, Ewe Siminoc SRL, Ewe Solar Project SRL, Ewe Wind Project SRL, Ewe Windpark SRL, Teius Solar SRL și Vector Wind Expert SRL. Eurowind Energy AS mai este asociat în Awrr Sun 115 SRL, Cheap Energy Company SRL, Ewe Eolian SRL, Ewe Frumusita SRL, Ewe Hălchiu Solar SRL, Ewe Siminoc SRL, Ewe Solar Project SRL, Ewe Wind Project SRL, Ewe Windpark SRL, Teius Solar SRL și Vector Wind Expert SRL.
 
Despre Iros Brave 21 SRL

 
Firma are sediul social în Sibiu, pe strada Constantin Noica, fiind înființată în anul 2021. Activitatea principală a firmei este „Comercializarea energiei electrice”. Asociat unic și administrator este Nicolae Bârsan. Nicolae Bârsan mai este asociat sau administrator în Enrom Management MT SRL și Ibne Brave 21 SRL.  
   

PRECIZĂRI:
 
 Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
WEP Technology Investment a primit aviz de racordare la reţea pentru parcul eolian de la Pecineaga-Constanţa

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Județul Constanța Ce au hotărât asociații societății Wep Technology Investment din Pecineaga

26 Dec 2021 2250

WEP Technology Investment a primit aviz de racordare la reţea pentru parcul eolian de la Pecineaga-Constanţa

03 Jun 2021 4913

A fost emis avizul de mediu Wep Technology Investment va pune bazele unui parc eolian la Pecineaga

04 Feb 2020 2810

Parc eolian la Pecineaga. Investitorul este un agent economic din Sibiu

30 Oct 2019 3099