Unele posturi apar, altele dispar Se modifică organigrama Spitalului Județean Constanța



Pe data de 28 mai, în ședința ordinară a Consiliului Județean Constanța, pe masa aleșilor județeni se va afla proiectul de hotărâre privind modificarea statului de funcții pe anul 2015 pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.

„În vederea desfășurării în condiții optime a activității medicale de specialitate, respectând încadrarea în normativele de personal, precum și în bugetul repartizat pentru cheltuieli de personal pentru anul 2015, Spitalul Județean de Urgență Constanța a solicitat aprobarea modificării statului de funcții pe anul 2015“, se precizează în memoriul de prezentare al proiectului de hotărâre.

Astfel, urmează să fie suplimentate următoarele posturi: două posturi de medic specialist ATI la compartimentul ATI al Secției Clinice de Chirurgie Cardiovasculară, 0,5 post medic specialist nefrologie Ia Secția Clinica Nefrologie, un post medic specialist pediatrie la Secția Clinica Pediatrie, 0,5 post medic specialist ATI la Secția Clinică ATI, un post medic specialist urologie la Secția Clinică Urologie, două posturi registrator medical Ia Serviciul de Evaluare și Statistică Medicală pentru cabinetul de diabet și Secția Clinică Oncologie, două posturi fochist la Centrala termică a secției exterioare Eforie Sud, necesare pentru asigurarea activității în trei ture.
De asemenea, vor fi reduse următoarele posturi: 0,5 post vacant medic primar oftalmologie la secția Clinică Oftalmologie, 0,5 post vacant medic primar chirurgie cardiovasculară la Secția Chirurgie Cardiovasculară, un post vacant medic specialist laborator Ia Unitatea de transfuzii, 0,5 post vacant medic specialist chirurgie vasculară la Centrul de Hemodializă, un post vacant de medic primar neurochirurgie Ia Secția Clinica Neurochirurgie, un post vacant de medic primar ortopedie Ia Secția Exterioară TBC Agigea, 0,5 post vacant de medic primar anatomie patologică Ia Serviciul Clinic Anatomie Patologică, două posturi de îngrijitoare la Compartiment Administrativ-curățenie, un post vacant de lăcătuș-mecanic la Serviciul Tehnic, un post vacant de fochist Ia centrala termică Agigea, Serviciul tehnic.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

50 de posturi vacante în organigramă Cine sunt directorii executivi, șefii de Servicii și de Birouri din cadrul Consiliului Județean Constanța? (DOCUMENT)

07 Oct 2023 5969

Primăria Constanța are o nouă organigramă. Cine sunt directorii, șefii de servicii și de birouri din echipa primarului Chițac? (DOCUMENT)

26 Sep 2023 6717

Știri din Constanța Șeful Serviciului dezvoltare și management proiecte din Primărie rămâne fără post iar viceprimarul fără consilier (DOCUMENT)

28 Jul 2023 3787

CLM aprobă organigrama Termocentrale Constanța SRL care va prelua activele funcționale ale CET Palas va avea peste 250 de angajați (DOCUMENT)

28 Jun 2023 2623

Premieră în învățământul de la malul mării. Inspectoratul Școlar Județean are oficial în organigramă al treilea post de adjunct. PSD Constanța nu va face nicio nominalizare!

13 Jul 2022 6022

Angajate ale Serviciului Public de Impozite și Taxe dau în judecată Consiliul Local Constanța! Este vizată noua organigramă a instituției prin care au fost desființate mai multe posturi

13 Sep 2021 4744

Bate vântul prin organigrama Primăriei Constanța! Zeci de direcții, servicii, compartimente și birouri ale primăriei nu au șefi (documente)

25 May 2021 5148

Primăria Constanța are o nouă organigramă. Se înființează compartimentul dedicat personalului navigant și diasporei iar viceprimarii vor avea consilieri personali

19 Apr 2021 4634

Posturi vacante la IPJ Constanța pentru Biroul Protecția Animalelor. Liber la angajări

19 Dec 2020 6381

La mâna consilierilor județeni Posturi suplimentate în organigrama Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța. Cum vor fi repartizate (document)

27 Apr 2020 1802

S-a aprobat organigrama Primăriei Constanţa. Două directoare şi un şef serviciu îşi pierd posturile de conducere (document)

20 Dec 2019 6221

O nouă organigramă la TSC. Se desfiinţează funcţia Danei Dumitrescu şi se creează un birou de organizare spectacole şi mai multe posturi de actor (document)

30 Sep 2019 2879

Modificări în organigrama Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța. Iată ce posturi sunt schimbate! (document)

30 Jul 2018 2142

Inspectori şcolari reveniţi pe posturi. Cum arată organigrama ISJ

13 Feb 2018 2260

Încep angajările masive în Poliţia Locală Constanţa! Câte posturi sunt vacante

15 Jan 2018 4529