UPDATE. A fost găsit cadavrul Se reiau căutările persoanei dispărute ieri în mare, în Mamaia

  • Se reiau căutările persoanei dispărute ieri în mare, în zona Malibu din stațiunea Mamaia, municipiul Constanța.
Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea” a anunțat că se reiau căutările persoanei dispărute în mare, în stațiunea Mamaia din Constanța, în zona Hotelului Malibu. 

La fața locului, acționează trei scafandri și o autospecială de scafandri. 

Amintim că, ieri, ISU „Dobrogea” a a fost solicitat să intervină pe plaja din stațiunea Mamaia, acolo unde a fost semnalată o persoană dispărută în mare, în zona Malibu. 

Ar fi vorba despre Ioana Liliana Lesneanu, angajată în cadrul bibliotecii Universităţii Ovidius. Polițiștii au găsit hainele acesteia la fața locului.

Femeia plecase în mod voluntar de la domiciliu, în data de 17 august a.c., fără a reveni până în prezent.

UPDATE

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență, „persoana disparută a fost găsită decedată, între stabilopozii digului din zona Pescărie”.

UPDATE - Oficial de la ISU „Dobrogea”

„În această dimineață, scafandrii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța au găsit o persoană de sex feminin prinsă între stabilopozii digului din zona Pescărie. Din păcate, aceasta fiind decedată. Persoana a fost extrasă de acolo și predată echipajului SAJ. Vă reamintim faptul că, încă de ieri dimineață, de la orele 10.00 am participat la căutările unei persoane de sex feminin, dată dispărută în data de 18 august, ale cărei haine au fost găsite pe plajă în acea zonă. Ieri am participat la căutări cu ambarcațiunea TARGA, cu scafandri și de asemenea cu un echipaj de prim ajutor, iar astăzi au participat la căutări trei scafandri și o autospecială de scafandri din cadrul Inspectoratului”.  



Citește și: Alertă pe plajă! Persoană dispărută în mare în stațiunea Mamaia. Ar fi vorba despre o angajată a bibliotecii Universităţii Ovidius (video)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE. Tânăr recuperat din apele Mării Negre, declarat decedat (video)

15 Aug 2019 15339