Se repară cazanele pentru centrale termice de la CN APM Constanţa (document)

  • Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (CN APMC) anunţă organizarea unei proceduri publice pentru atribuirea contractului "Contract service-verificare periodica/reparare a cazanelor (inclusiv arzatoare) aferente centralelor termice in conformitate cu prescriptiile tehnice ISCIR: PT C9/2010 si PT A1/2010"



Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (CN APMC) organizează licitație publică pentru a încheia un contract de service-verificare periodica/reparare a cazanelor (inclusiv arzatoare) aferente centralelor termice.


Valoarea estimată a contractului este de 70. 000 lei.
 

Descrierea contractului

Achiziție ce are ca obiect ,,contract service-verificare periodică/reparare a cazanelor (inclusiv arzatoare) aferente centralelor termice în conformitate cu prescripțiile tehnice ISCIR: PT C9/2010 si PT A1/2010", conform cerințelor caietului de sarcini nr. 23177/15.06.2020, durata contractului: 24 luni.

Condiții referitoare la contract:

Executantul va respecta întocmai și integral cerințele Caietului de sarcini. Oferta financiară se va prezenta în lei, conform cerințelor caietului de sarcini atașat prezentului anunț, prețul rămânând ferm pe toata perioada contractului.Se vor respecta prevederile legislației, normativelor, prescripțiilor și ale standardelor specifice aplicabile, aflate în vigoare la data execuției lucrărilor.


Atestările, conform legislației în vigoare, vor fi valabile la momentul prezentării sau la momentul depunerii ofertei și se va prezenta o declarație pe proprie răspundere ca, în cazul în care, pe parcursul derulării contractului, atestările expiră, operatorul economic se obligă să își prelungească valabilitatea acestora sau să obțină noi atestări. În urma verificării periodice a cazanelor (inclusiv arzătoare) aferente centralelor termice cuprinse în prezentul Caiet de Sarcini, se va face plata contravalorii conform unor situații de plată, inclusiv documentația justificativă (Rapoarte de verificare/Buletine de verificare etc.) conform legislației în domeniu, pentru fiecare verificare, aprobate de către CN APM SA.


Ofertantul trebuie să fie atestat conform legislației în vigoare. Proiectul va fi elaborat, verificat și aprobat de personal calificat, conform cerințelor managementului integrat, impuse prin SR EN ISO 9001 și SR EN ISO 14001.


Termenul de livrare a documentațiilor tehnico-economice către Beneficiar, de la data obținerii datelor rezultate în urma activității de verificare de către ofertant, în funcție de complexitatea lucrării, va fi de maxim 2 (două) săptămâni, pentru fiecare cazan în parte. Ofertantul va începe prestarea serviciilor în termen de 10 zile (maxim) de la solicitarea Beneficiarului. Garanția pentru materialele/ subansamblurile/piesele etc. folosite în cadrul operațiilor de reparație, va fi cel puțin egală cu cea acordată de producător, dar nu mai mică de 12 luni, de la data reparării. Perioada de valabilitate a ofertelor: minim 90 zile.


Oferta declarată câștigătoare va fi oferta cu prețul cel mai scăzut, care îndeplinește cerințele caietului de sarcini


Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 26.06.2020, ora 23.30

În secţiunea Documente puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.


Citește și:

UPDATE Costel Stanca și Cosmin Dumitrache, numiți la conducerile CNAPMC și ANR

CN APMC cumpără stații de lucru tip desktop și portabile. Care este valoarea contractului (document)

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Știri Portul Constanța Verdict amânat pentru profitul din port! Fondul Proprietatea SA, în așteptare

28 Mar 2024 421

Portul Constanța a cumpărat lapte praf. Vezi pentru ce sumă (DOCUMENTE)

27 Mar 2024 363

Știri Portul Constanța CN APM cumpără consultanță pentru proiectul de extindere a drumului dintre Poarta 7 și podul nou de la Agigea, la intersecția cu drumul dintre Poarta 9 și Poarta 8 (DOCUMENT)

20 Mar 2024 469

Pureships Services SRL, din Constanța, va repara navele multifuncționale Sela și Noema ale Administrației Porturilor Maritime! (DOCUMENT)

18 Mar 2024 397

20,14 milioane de euro! Repartizarea profitului din Portul Constanța pe 2022, decisă la Tribunal! Instanța s-a retras pentru deliberări

03 Mar 2024 876

CN APM SA Constanța cumpără servicii de reparații al șalupei Sirius 1

02 Mar 2024 482

Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța anunță licitație pentru lucrări de foraj orizontal dirijat (DOCUMENT)

01 Mar 2024 656

Compania Naționala Administrația Porturilor Maritime SA Constanța în proces cu două firme. Dosarul, pe rolul Tribunalului

01 Mar 2024 555

Licitații Constanța CN APM SA, închiriere de pilotine cu echipaj pentru transportul pilotului la navă (DOCUMENT)

28 Feb 2024 450

Licitații Constanța CN APM Constanța investește în servicii de legătorie a documentelor (DOCUMENT)

27 Feb 2024 577

Investiție de peste de 7,5 milioane euro în Portul Constanța CN APM SA continuă demersurile pentru înființarea unui parc fotovoltaic

25 Feb 2024 781

Vizat, Portul Midia! Administrația Porturilor Maritime Constanța a atribuit cu contract important (DOCUMENT)

24 Feb 2024 755

Licitații Constanța Primăria Istria, contract de peste 4,6 milioane de euro pentru înființarea sistemului de canalizare în Nuntași și Istria! Ce firme și l-au adjudecat (DOCUMENT)

15 Feb 2024 765

Licitații Constanța Licitație organizată de CN APM Constanța pentru securitate și detecție la incendii pentru clădirile instituției (DOCUMENT)

14 Feb 2024 576

Știri Portul Constanța Fondul Proprietatea SA pierde definitiv procesul cu Administrația Porturilor pentru un teren de 800 de metri pătrați (MINUTA)

08 Feb 2024 1018