Actualitate

Se repară cazanele pentru centrale termice de la CN APM Constanţa (document)

  • Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (CN APMC) anunţă organizarea unei proceduri publice pentru atribuirea contractului "Contract service-verificare periodica/reparare a cazanelor (inclusiv arzatoare) aferente centralelor termice in conformitate cu prescriptiile tehnice ISCIR: PT C9/2010 si PT A1/2010"Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (CN APMC) organizează licitație publică pentru a încheia un contract de service-verificare periodica/reparare a cazanelor (inclusiv arzatoare) aferente centralelor termice.


Valoarea estimată a contractului este de 70. 000 lei.
 

Descrierea contractului

Achiziție ce are ca obiect ,,contract service-verificare periodică/reparare a cazanelor (inclusiv arzatoare) aferente centralelor termice în conformitate cu prescripțiile tehnice ISCIR: PT C9/2010 si PT A1/2010", conform cerințelor caietului de sarcini nr. 23177/15.06.2020, durata contractului: 24 luni.

Condiții referitoare la contract:

Executantul va respecta întocmai și integral cerințele Caietului de sarcini. Oferta financiară se va prezenta în lei, conform cerințelor caietului de sarcini atașat prezentului anunț, prețul rămânând ferm pe toata perioada contractului.Se vor respecta prevederile legislației, normativelor, prescripțiilor și ale standardelor specifice aplicabile, aflate în vigoare la data execuției lucrărilor.


Atestările, conform legislației în vigoare, vor fi valabile la momentul prezentării sau la momentul depunerii ofertei și se va prezenta o declarație pe proprie răspundere ca, în cazul în care, pe parcursul derulării contractului, atestările expiră, operatorul economic se obligă să își prelungească valabilitatea acestora sau să obțină noi atestări. În urma verificării periodice a cazanelor (inclusiv arzătoare) aferente centralelor termice cuprinse în prezentul Caiet de Sarcini, se va face plata contravalorii conform unor situații de plată, inclusiv documentația justificativă (Rapoarte de verificare/Buletine de verificare etc.) conform legislației în domeniu, pentru fiecare verificare, aprobate de către CN APM SA.


Ofertantul trebuie să fie atestat conform legislației în vigoare. Proiectul va fi elaborat, verificat și aprobat de personal calificat, conform cerințelor managementului integrat, impuse prin SR EN ISO 9001 și SR EN ISO 14001.


Termenul de livrare a documentațiilor tehnico-economice către Beneficiar, de la data obținerii datelor rezultate în urma activității de verificare de către ofertant, în funcție de complexitatea lucrării, va fi de maxim 2 (două) săptămâni, pentru fiecare cazan în parte. Ofertantul va începe prestarea serviciilor în termen de 10 zile (maxim) de la solicitarea Beneficiarului. Garanția pentru materialele/ subansamblurile/piesele etc. folosite în cadrul operațiilor de reparație, va fi cel puțin egală cu cea acordată de producător, dar nu mai mică de 12 luni, de la data reparării. Perioada de valabilitate a ofertelor: minim 90 zile.


Oferta declarată câștigătoare va fi oferta cu prețul cel mai scăzut, care îndeplinește cerințele caietului de sarcini


Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 26.06.2020, ora 23.30

În secţiunea Documente puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.


Citește și:

UPDATE Costel Stanca și Cosmin Dumitrache, numiți la conducerile CNAPMC și ANR

CN APMC cumpără stații de lucru tip desktop și portabile. Care este valoarea contractului (document)

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CN APM Constanța organizează licitație publică pentru achiziția unui sistem de supraveghere video (document)

07 Aug 2020 434

Compania Națională Adminsitrația Porturilor Maritime Constanța reabilitează drumul dintre Poarta 7 și Poarta 9

05 Aug 2020 385

Contract între Compania Națională "Administrația Porturilor Maritime" SA Constanța și Quick Service SRL. Despre ce este vorba (document)

05 Aug 2020 1795

Retrocedarea de care nu vrea nimeni să se ocupe. Primăria Constanța și Administrația Porturilor o pasează între ele. S-a ajuns în instanță

04 Aug 2020 1701

Compania Națională "Administrația Porturilor Maritime" SA Constanța, studiu privind managementul deșeurilor în porturile maritime (document)

03 Aug 2020 308

Nave la operare, astăzi, în porturile din administrarea CNAPM Constanţa. Ce pavilioane au vasele

01 Aug 2020 699

Clădirea Bursa Nouă va fi reabilitată! Administrația Porturilor Maritime investește peste 9,5 milioane lei (document)

27 Jul 2020 2030

Decizie cu emoții Costel Stanca, director general provizoriu pentru încă patru luni la CN Administrația Porturilor Maritime SA

20 Jul 2020 994

O firmă din Craiova va furniza cabluri electrice către CN APM Constanța (document)

18 Jul 2020 1612

Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime” SA Constanța, contract cu Allianz-Țiriac Asigurări (document)

18 Jul 2020 1821

CN APM Constanța organizează licitație pentru reparația hidroilozației unor terase (document)

16 Jul 2020 491

Reparații generale la Dana 63 din Portul Constanța. Ce sumă alocă Administrația Porturilor Maritime (document)

16 Jul 2020 634

Constanța. Nave așteptate la operare în porturile maritime românești

10 Jul 2020 546

Elsaco Solutions SRL, contract cu CNAPMC. Iată care este obiectul achiziției! (document)

08 Jul 2020 1950

CN Administrația Porturilor Maritime elaborează un studiu privind contractele de închiriere din porturile importante și concurente din Europa (document)

06 Jul 2020 364