Se repartizează profitul! Acţionarii Complex Ovidiu Melody SA, convocați în adunare generală ordinară


 
  • Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 13 decembrie 2021, SC Complex Ovidiu Melody SA a fost fondată în 1995 și se ocupă de „hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare“. Firma este controlată de Profit Rent SRL, Constanţa, cu 99.56 % din capitalul social, și de Lista Actionari, cu 0.43 % din capital.
 
 
Maria Neacșu, în calitate de administrator al Complex Ovidiu Melody SA, cu sediul social în Mamaia, Hotel Florida, convoacă adunarea generală ordinară a acţionarilor societăţii Complex Ovidiu Melody SA, pe data de 07 ianuarie 2022.
 
Pe ordinea de zi se află următoarele puncte;
 
1. Repartizarea profitului, provenit din situaţia financiară intermediară pe anul 2021, către acţionari.
 
2. Diverse.
 
În cazul în care la data şi la ora precizate se constată că nu sunt îndeplinite condiţiile necesare pentru desfăşurarea Adunării Generale Ordinare, se convoacă o nouă Adunare Generală Ordinară, cu aceeaşi ordine de zi şi în acelaşi loc, în data de 08.01.2022, ora 12.00.
 
La Adunarea Generală Ordinară vor participa toţi acţionarii înregistraţi în Registrul Acţionarilor la data de 08 decembrie 2021, stabilită ca dată de referinţă.
 
Acţionarii pot participa la adunare direct sau prin mandatari împuterniciţi cu procură specială, ce se va depune la sediul societăţii până la data de 06 ianuarie 2022.

 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 13 decembrie 2021, SC Complex Ovidiu Melody SA a fost fondată în 1995 și se ocupă de „hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare“.
 

Firma este controlată de Profit Rent SRL, Constanţa, cu 99.56 % din capitalul social, și de Lista Actionari, cu 0.43 % din capital.
 
Persoane din conducere sau autorizate
 
Andrei Cristian - cenzor
Ciota Mariana - cenzor   
Popa Nicoleta - cenzor
Răduca Septimiu Manuel - cenzor supleant
Neacșu Maria - administrator
 
Sursa foto: Arhivă ZIUA de Constanța
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Mandatul administratorului societăţii Complex Ovidiu Melody SA va fi reînnoit
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Se convoacă adunarea generală ordinară a Ovidiu Melody SA

20 Jul 2021 1463

Mandatul administratorului societăţii Complex Ovidiu Melody SA va fi reînnoit

27 Apr 2019 2100

Acţionar majoritar - o firmă radiată controlată de Mirea şi Secărea Hotelul Florida se pregăteşte pentru sezonul estival viitor

22 Sep 2015 3485