„SEASIDE STORIES” - Primele reprezentații la Constanța după obținerea Premiului UNITER pentru Cel mai bun spectacol (GALERIE FOTO)

Sursă foto: Teatrul de Stat Constanța
  • Sâmbătă, 2 septembrie și duminică, 3 septembrie, de la ora 19:00, Teatrul de Stat Constanța a programat două reprezentații „SEASIDE STORIES”, primele reprezentații susținute acasă, după ce valoarea spectacolului a fost recunoscută la cel mai înalt nivel, prin decernarea Premiului UNITER pentru Cel mai bun spectacol al anului 2022 și a Premiului UNITER pentru Debut, scenografului Theodor Niculae.
 
Sâmbătă, 2 septembrie și duminică, 3 septembrie, de la ora 19:00, Teatrul de Stat Constanța a programat două reprezentații „SEASIDE STORIES”, primele reprezentații susținute acasă, după ce valoarea spectacolului a fost recunoscută la cel mai înalt nivel, prin decernarea Premiului UNITER pentru Cel mai bun spectacol al anului 2022 și a Premiului UNITER pentru Debut, scenografului Theodor Niculae, transmite un comunicat de presă din partea Teatrului de Stat Constanța.
 

„Fără îndoială, lumea pe care a creat-o Afrim, plecând de la Constanța, de la cele 120 de trepte, de la tarabele și barurile din Vamă, de la…, ne este familiară și, mai mult decât atât, ne conține. Regăsim în story-urile pe care le ascultăm frânturi, flash-uri din relațiile personale pe care le avem cu marea și cu ceea ce generic numim «vacanța la mare».” (Călin Ciobotari - „Afrim și sentimentul litoral al ființei” Teatrul Azi nr.11-12/2022).

 
„SEASIDE STORIES”, scenariul și regia Radu Afrim, texte de Marius Chivu, Lavinica Mitu, Dan Alexe, Simona Goșu, Tudor Ganea, Nicoleta Dabija, Nina Cassian. Scenografia: Theodor Cristian Niculae. Distribuția, în ordinea intrării în scenă: Liliana Ghiță / Mirela Pană, Ștefan Mihai, Theodor Șoptelea, Cătălin Bucur, Marian Adochiței, Anaïs Agi-Ali, Cătălina Mihai / Ecaterina Lupu, Iulian Enache, Laura Iordan, Liliana Cazan, Mihaela Velicu, Alina Manțu, Cristiana Luca, Lana Moscaliuc, Nina Udrescu, Remus Archip, Andrei Bibire, Alex Burcă.
 
 „SEASIDE STORIES” își continuă în această toamnă traseul festivalier, început în vară la Oradea, Timișoara și Sibiu, cu participarea la Festivalul de Teatru Piatra Neamț (8 septembrie), Reuniunea Teatrelor Naționale Românești de la Chișinău (13 septembrie), Festivalul Internațional de Teatru pentru Publicul Tânăr - Iași (6 octombrie) și Festivalul Național de Teatru - București (24 și 25 octombrie).
 

„Menționăm că, încă din martie 2022, reprezentațiile Teatrului de Stat Constanța se desfășoară la Sala Studio din strada Ion Lahovari nr. 2A, situată chiar vizavi de clădirea teatrului din Bulevardul Ferdinand, aflată în renovare din noiembrie 2021.
 
Toate informațiile referitoare la activitatea Teatrului de Stat Constanța sunt disponibile pe website-ul nostru, în limbile română și engleză: www.teatruldestatconstanta.ro”, a încheiat sursa citată.



Citește și:
LIVE TEXT Teatrul de Stat Constanța: Conferință de presă prilejuită de finalul „SEAS - Stagiunea Estivală a Artelor Spectacolului, iulie – august 2023” (GALERIE FOTO+VIDEO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitația pentru continuarea lucrărilor, lansată abia zilele trecute Reabilitarea imobilului Teatrului de Stat Contanța, departe de a se termina în 2024!

28 Apr 2024 291

Teatrul de Stat Constanța readuce, după 50 de ani, spectacolul „Casa Bernardei Alba”, pe scena pontică

18 Apr 2024 599

Teatrul de Stat Constanța caută colaboratori pentru proiectele derulate pe perioada verii. Unde trimiți CV-ul

09 Apr 2024 500

Patru spectacole în luna aprilie la Teatrul de Stat Constanța, printre care și noua producție, „Casa Bernardei Alba”

30 Mar 2024 773

Actor al Teatrului de Stat Constanța La mulți ani, Mihai Sorin Vasilescu!

29 Mar 2024 636

Erwin Șimșensohn, directorul Teatrului de Stat Constanța, nominalizat la Gala Premiilor Radio România Cultural

25 Mar 2024 822

„Memoria apei”, o tragicomedie excepțională, pe scena Teatrului de Stat Constanța

23 Mar 2024 777

„Casa Bernardei Alba” de Federico Garcia Lorca, noul spectacol pregătit de Teatrul de Stat Constanța (GALERIE FOTO)

17 Mar 2024 643

La Teatrul de Stat Constanța O radiografie a psihicului adolescentin, în piesa „Jocuri în curtea din spate”

10 Mar 2024 490

Originar din Constanța George Stancu și cele peste două decenii în care s-a dovedit a fi „un actor de echipă” la Teatrul de Stat Constanța

07 Mar 2024 666

Teatrul de Stat Constanța cumpără Toyota Rav4 Hybrid AWD Dynamic!

07 Mar 2024 543

Teatrul de Stat Constanța cumpără Toyota Rav4 Hybrid AWD Dynamic!

07 Mar 2024 488

Achiziții de aproape un milion de lei la Teatrul de Stat Constanța. Iată firmele câștigătoare (DOCUMENT)

05 Mar 2024 528

In memoriam Toma Caragiu, fostul actor al Teatrului de Stat Constanța, plecat prea repede din această lume

03 Mar 2024 1058

Început de primăvară la Teatrul de Stat Constanța, cu „10 lucruri pe care le-am pierdut la Festivalul Mamaia”

02 Mar 2024 713