Secretarul general al PDL spune că sunt mai multe variante pentru Primărie şi Consiliu JudeţeanIoan Oltean-„Bucureştiul nu se va implica în desemnarea candidaţilor de la Constanţa"

cap_3.jpgMăcinată de tensiuni „datorate" scrutinelor pentru alegerea organizaţiilor interne, PDL Constanţa primeşte totuşi o veste pozitivă prin intermediul secretarului general al partidului, Ioan Oltean. El a declarat pentru ZIUA de Constanţa că „Bucureştiul nu se va implica aşa cum a făcut-o în anii trecuţi în desemnarea candidaţilor organizaţiei judeţene pentru Primăria şi Consiliul Judeţean".

]O fi sau nu doar o declaraţie politică, rămâne de văzut. Cert este că PDL nu vrea să mai repete din greşelile anilor electorali anteriori, care s-au soldat cu eşecuri răsunătoare. „În 2008, a fost într-adevăr desemnat Onaca, dar PDL a învăţat din trecut, asta e important", a completat Oltean.

Propunerile, ba-i aici, ba nu-i aici!

Să tot fi trecut două săptămâni de la ultima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean în care membrii organizaţiei locale au validat declarativ propunerile pentru desemnarea viitorilor candidaţi la Primăria Constanţa, respectiv la Consiliul Judeţean. Christian Gigi Chiru, Mihai Petre (Primărie) şi Claudiu-Iorga Palaz (Consiliul Judeţean), acestea sunt propunerile care „vor ajunge sâmbătă la Bucureşti", după cum susţine liderul organizaţiei judeţene.

Chiru a adăugat că acestor propuneri făcute de BPJ li se va adăuga şi o listă cu personalităţi constănţene care împreună vor intra în sondajul la nivel naţional.

Dincolo de afirmaţiile făcute de preşedintele Gigi Chiru, rămâne o frântură de frază care i-a scăpat secretarului general Oltean: „Din câte cunosc la acest moment, sunt mai multe variante de candidaturi, nu doar cele discutate de colegii de la Constanţa".

Anca Boagiu a ieşit definitiv din cărţi

PDL_Oltean_-_Gigi_Chiru_1.jpg

În privinţa candidaturii la Primăria Constanţa a unei reprezentante a sexului frumos, Oltean spune că deocamdată nu există o astfel de doamnă care să intre în lupta de la Constanţa, „unde va fi un adevărat război!" Cât despre Anca Boagiu... „doamna ministru va veni cu siguranţă la Constanţa, la vară, la plajă!" Legat de candidatura Ancăi Boagiu, Oltean a precizat că a fost o simplă discuţie şi o dorinţă a unora, nu şi a „doamnei"!

Lista personalităţilor... unde e?!

Gigi Chiru s-a ferit să-i nominalizeze pe cei care vor fi trecuţi pe lista cu personalităţi locale care îi vor acompania pe candidaţii PDL în sondajul intern, însă surse din partid susţin că printre aceştia s-ar afla o parte dintre cei pe care Fundaţia condusă de Chiru i-a premiat în urmă cu o lună de zile pentru aportul adus în diverse domenii de activitate.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Accident rutier, în Constanța. O victimă este rănită (FOTO+VIDEO)

25 Mar 2024 2477

Rechizitoriu pentru cunoscutul bancher Gheţea Radu Graţian! Trimis în judecată, la Constanța, pentru ucidere din culpă! (VIDEO+DOCUMENT)

24 Mar 2024 812

Accident în Constanța UPDATE. O mașină a intrat în parapet, după ieșirea de pe bd. I.C. Brătianu spre Agigea

24 Mar 2024 1061

Mohammad Murad, candidat din partea AUR la Consiliul Județean Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Mar 2024 1094

#citeșteDobrogea Colonelul Anton Barbieri, un comandant italian pentru flota statului român

19 Mar 2024 1635

Exclusiv! Procurorii din Mangalia cer strămutarea! Pascu Matei Vlad ar putea fi judecat la o altă instanță

19 Mar 2024 994

Știri Constanța azi O mașină s-a răsturnat la Cumpăna! (FOTO+VIDEO)

18 Mar 2024 1488

Accident rutier cu victimă pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța! Implicate un autoturism și un autotren (FOTO+VIDEO)

18 Mar 2024 1436

O șoferiță din Constanța s-a ales cu dosar penal pentru mai multe infracțiuni rutiere. Ce spun polițiștii (FOTO+VIDEO)

14 Mar 2024 840

LIVE VIDEO Părinții tinerilor uciși în tragedia de la 2 Mai, județul Constanța, au ajuns la locul accidentului (GALERIE FOTO+VIDEO)

14 Mar 2024 1140

Procesul 2 Mai Sebastian Olariu ar fi împlinit mâine, 22 de ani. Ce mesaj a transmis prietenul său (VIDEO)

14 Mar 2024 831

UPDATE Un nou termen la Judecătoria Mangalia în dosarul 2 Mai. Vlad Pascu și-a recunoscut faptele (GALERIE FOTO+VIDEO)

14 Mar 2024 1709

Știri Constanța UPDATE. Arde o casă în Valu lui Traian! (FOTO+VIDEO)

09 Mar 2024 1500

FOTO+VIEO Poliția din Vama Veche se mută în casă nouă! Din container, într-o clădire ce a aparținut Gărzii de Coastă

07 Mar 2024 906

UPDATE. Accident rutier cu victimă în zona Judecătoriei Constanța! (FOTO)

07 Mar 2024 889